keskiviikko 1. elokuuta 2012

77
Play

Super Mario Bros 3, siinä vasta legendaarinen peli. Hurjaa. Koko yö vierähti melkosen leppoisasti nauraen ja kiroten pelin vaikeutta. Juuso veljeni kanssa tottakai! Eikä päästy puusta pitkälle, kumpikin kuolee koko ajan. Meikä ''keräilee'' ohjuksia ja Juuso hyppii kuiluun 1up-tatin perässä, sitä saamatta. Fiksuja ollaan. Iso kala oli myös erittäin haastava, valehtelematta 40 kertaa varmaan jouduttiin pelaan se uusiksi, ennenkuin selvittiin. Tälläiset illat on kyllä niin parasta, niiiiiiin parasta. En muista oikeasti, milloin viimeks taas ollut noin naurussa pitelemistä. Huhhuh. Redbullin juominen edesauttoi varmasti asiaa myös. Mitähän hullua tämä kaksikko huomenna keksii? Syötyäkin tuli oikein maukasta sämpylää (kaikenmaailman täytteillä), joita veljeni kyhäsi nälän iskiessä. Voevoe, huomista odotellessa.


~
Mitään muuta järkevyyttä tänään ei sitten olekaan tapahtunut. Nukuttua tuli johonkin... en edes muista miten pitkään? No liian pitkään joka tapauksessa, koska vieläkään unen hippustakaan ilmassa. Katselin päivällä ihanan live-videon Avril Lavignesta... meinasi itku tulla itsellekin, ja siihen vaaditaan paljon. Jos olisi ollut huono päivä, tunteet pinnassa, niin olisi varmasti pari kyyneltä valunut silmäkulmasta...

Ihana, ihana Avril. ♥

~
Mun on ihan pakko kysäistä, kuka tätä mun blogia edes lukee/seuraa? Huudelkaa, kertokaa, tunnustuksia kehiin! Yksi pieni kommentti, nimen kera tai jotain... niin tiedän edes suurinpiirtein. Mitään lukijoita edes haali tänne, sen verran personal tekstiä tulee välillä, että hyvä vain kun olisi mahdollisimman vähän ihmisiä, jotka tätäkin lausetta juurikin tällä hetkellä katsoo. Onhan se joo kiva, etten ihan ''turhaan'' rustaa, ja edes joitakin kiinnostaa mun ihanaakin ihanempi ja jännittävä elämä. Hah. Toisinaan oon myös miettinyt, että joku vois keksiä mulle, vaikka jonkun idean mistä postailla? Tää kun nyt on vähän tätä... enimäkseen mun elämästä ''päiväkirjaa'', ja paljon toki noita kynsijuttuja... taide, runo, yms... mutta jos ideoita olisi, niin otetaan avosylin vastaan. Kunhan ei liity muoti(vaatteisiin) millään tasolla, en ymmärrä (enkä halua ymmärtää) niiden päälle yhtään mitään. Niin, että kertokaa mulle. 

Kai se ois nyt vähän niinkuin untenmaille matkattava... Eli pyörimään tonne sängynpohjalle seuraavaks pariks tuntia, unen toivossa. Onneksi kuumuutta lievittää tuuletin, se on mun elämäni suola just nyt. Syksy + viileys, tule jo ,tule. Miss you so.

4 kommenttia:

 1. Kukaan ei oo halunnut olla eka ni mie sit. Seuraan mut, senhän jo tiesit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot hereilläkin tähän aikaan. :D Mietinkin et onko sulla unirytmi noin pahasti sekasin vai selviätkö aina neljän tunnin unilla niinku se yks. :)

   Poista
  2. selviän mä kyllä ihmeen vähällä unilla.

   Poista