perjantai 3. elokuuta 2012

79

Blogi rakas... sekä arvon kuuliat, tai siis lukiat...

Oli aivan pakko vielä päästä kirjoittamaan tänne nyt-heti-samantien-välittömästi, vaikkei se järin suotavaa tämä datailu tähän aikaan päivästä olekaan. No väliäkös sillä. Mua on kyllä väsyttänyt koko illan ihan hulluna. Silti en nukkua halua. Mulla oli mahtava päivä, aivan sekopää-settiä, Juuson ja (pääosin) Juulian kanssa. Huhhuhheijjaa. Kamerakin oli niin kuumana, että piti oikein kesken päivää ladatakin kertaalleen! Tosiaan, mistähän sitä alottaisi... no vaikka näistä hiuksistani, tässä nämä nyt sitten..... Ette uskokaan miten armoton punaisten hiusten ikävöinti prosessi on päällänsä jo nyt. Tahdon ne jo takaisin, kiitos.


Orituvalla tuli käytyä syömässä illalla. Hesen sapuskat ei vain oikein ole se mun juttu... (varsinkaan ranskalaiset jotka oli jo valmiiks kylmiä kuin Siperian koirat aikoinaan). No joo, hauska reissu kuitenkin! Joonakselle ostin ''pullollisen'' karkkia! Antamisen ilo, se paras ilo. Se kun näkee hymyn, onnellisuuden, ilon toisen huulilla ja tietää itse aiheuttaneensa sen.


Joonaksella käytiin kyläilemässä sitten. Tulomatkalla oli jo aivan pimeää ja upea kuutamo. Mä niin rakastan tällaisia iltoja, syksy on jo aivan ovella. Voi pojat. 

Kuvat ovat niin järkytyksiä kaikki, että
alta pois. En itseasiassa oikein edes kestä katsoa
noita, mutta koittakaa te kestää kuitenkin. 
Tänään(kään) ei vain ollut meidän edustus -päivä.

. . .
Ja tästä vähän yöpalaa. Ai että, toi on niiiin... AH! omnom.


Ja kuvathan tunnetusti kertovat enemmän, kuin tarpeeksi. Joten nyt Henna se pää kiinni ja unta palloon. Huomenna väsyttää taas astetta lujempaa. Tämä rustaaminen ja datailu on muuten yllättävän koukuttavaa puuhaa. Tiesittekö?

4 kommenttia: