sunnuntai 5. elokuuta 2012

81

 Entä jos huulesi ovat kauan etsimäni?  
Janoni sammuttaisit, demonit karkottaisit. 
Entä jos kätesi sopii parhaiten omaani? 
Lujasti tarrautuisit, irroittaa et haluaisi. 
Entä jos läheisyytesi tekee minut riippuvaiseksi? 
Ethän pois lähtisi, yksinäisyyteen mua hylkäisi. 
Mitä jos ikävä tekee minut hulluksi? 
Vieroitusoireet myllertäisi, palasiksi repisi sisältäni. 

En tiedä rakkaudesta, 
tuntematon taivas, 
oikoreittinäkö helvettiin? 

Haluan vain tietää, 
riskillä läpi viedään tää. 
Heittäytyisit tunteelle, 
siivet sua kannattelee, johdattelee. 
Kuljettaisi kauas, ylös asti, leijaillen. 
Oletko valmis, toisen silmiin jäädä voi kiinni. 
Syvälle niin, tunteen pyörteisiin.

Tunnetko samalla tavalla, 
saat rakkauteni vaihdossa. 
En vaadi liikoja, saat kaikkea, halvalla. 
Pyydän vain rakkautta, helliä sanoja. 
Palan intohimoa, tunnetta aitoa. 
Pyydän vain että jäisit tähän, 
vierelle, loppuun asti. Vielä vähän. 
Antaisit kaikkesi, 
kertoisit ettei hyvästit ole seuraava rasti. 
Elämänmittainen matka on sinne asti. 

Haluan vain sut tänään, 
sut huomenna, viikon päästä ja vanhainkodissa. 
Haluan vain sut tänään, 
loppuun asti pitää, 
riskillä mennään polku tää?

~ Punkki


~~~~

Hei poika sä olet mulle perhosia vatsanpohjassa, saat mut tuntemaan, sydämen sykkimään lujempaa, sanoessas jotakin ihanaa. Vaikkei vielä olla tavattu, suudeltu, edes halattu. Jo pelkästään äänes kuuleminen pistää mut tärisemään, kylmiä väreitä iholla vilistämään, kuvaas katsoessa hymyilyttämään. Kun mietinkin miten mua kosket, mulle hymyilet, pilviin leijailen. Pelkään vain, pelkään niin. Ethän ole unta taas, pettävä jää, sortuvaa unelmaa, niin helposti katoavaa? Tarpeeksi on jo tieni kivinen, ruusunpiikit verille raapineet. Ei enää yhtään, ei enää tienviittoja helvettiin. Se kartta on käytetty jo liiaksi, en halua että polttaa, en tahdo paholaisen ovea kolkuttaa. Ei, en halua taas pettymyksen pyörteisiin, hurrikaaniin suureen niin. Vaikea on sieltä ehjänä takaisin palata, sängyssä kylmää tyynyä halata. Pysyn siis maanpinnalla, todellisuudessa. Olet aivan unelma, mutta niin, niin kaukana. Tule jo lähelleni, kerro sanat oikeat niin, kuiskaa korvaan että olen sulle enemmän kuin riittämiin.

~~~~

Huomaatteko, oon aika tunteikkaalla päällä tänään. Tuon ylläolevan pätkän kirjoitin ilman mitään taukoa. Sanoilla leikkimistä ja tunnekuohua. Varsinkin nyt yöllä, sydän heittää kuperkeikkaa, ei tiedä miten päin olisi. Äskettäinkin tapahtui jotakin harvinaista! Veljeni sai minut itkemään (siis hyvällä tapaa, johon pystyy erittäin harvat), hän vain valitsi juuri oikeat sanat... kolahti niin paljon. Juuso on vain niin rakas.
.
Takanani on varsin hymyrikas päivä. Paljon ihania ja iloisia asioita. Herättyäni päivän vietin lähinnä omassa rauhassa. Oli vapauttavaa olla yksin. Pari mukavaa puhelua ystävien kanssa ja sen sellaista. Juuli saapui yökylään joskus ömmmm... kuuden/seitsemän aikaan? Ihan hullunlailla naurettiin koko ilta, yöhön asti. Ystävämme Ilona seurassamme myös tovin! Laitoin tytön kynnet uuteen uskoon, ja kivaa oli. Ensin oli pienoisia ongelmia, kun oikein keksitty mitä niille tehdään. Lopputulos oli kuitenkin tämä:


Yö sujui mukavasti Juulin kans. Ehkä meitä väsytti armottomasti, tai ollaan muuten vaan ihan pimeitä... nauratti meinaan lähestulkoon kaikki! Ihan sama mitä toinen sanoi niin kumpikaan meinannut pysyä tuolillaan. Huhhuh. Ikivanhoja kuvia selaillessa se riemu vasta repesikin, ei hermo että on osannut joskus ihminen näyttää 'hyvältä'. PAKKO joku kerta tänne tehdä joku postaus, muistellen menneitä. Kuvien kera. Mutta tänään en sitä tee, uskomaton työ löytää niiden kuvien joukosta ainuttakaan julkistamiskelpoista. Mmh, mutta nyt, aion kömpiä Juulin (joka on tuolla vetänyt lonkkaa jo viimesen pari tuntia ainakin) viereen nukkumaan. Aurinkokin paistaa jo kivasti. Loppuun heitän loistolaadulla napattuja kuvia illastamme, yöstämme. Olemme kauneimmillamme, oikeesti. Mutta nyt, kiitos, kumarrus/niiaus, loistava päivä oli.♥ Hyvää yötä.


''Family, siblings, love, laugh, is the most important thing, what you can ever own.''

2 kommenttia:

  1. voi ei näitä napaappelsiinimyyrä kuvia taas :D takavarikoin kohta kaikki sun kamerat!

    VastaaPoista