tiistai 31. heinäkuuta 2012

76


Tylsyys (tai ehkä jossain määrin inspiraatiokin) tuottaa aina photoshopin kanssa leikkimistä, aamuyöllä. Tosin tuota kuvaa hirveemmin fixailtu ole, näytän lähes aina tuolta, peikolta (?), eksyneeltä, suttusilmältä. Mä haluisin niin jotain uudistusta ulkonäöllisesti, mutta toisaalta...en tiedä mitä? Ja toisaalta oon ihan tyytyväinen ''tyyliini'' yms tällä hetkellä. Turkoosit hiukset kyllä houkuttaisi! Tai lyhyeksi leikkauttaminen, eihän mulla moiseen rohkeutta. Alkais kuitenkin kaduttamaan jos näille saksia näyttäisi. Noh, se siitä, katsotaan nyt mitä sitä keksii. Nämä keltapunaiset piilaritkin on kivat. Harmi, ettei vahvuuksilla, niin eipähän näitä tule käytettyä kuin valokuvissa, tms. Ilman piilareita kun tunnetusti oon aivan puolisokea.


Parit kynnetkin tullut kikkailtua tässä eilisen ja tämän päivän aikana. Lauran kynnet nyt oli helpoimmasta päästä. Peruslakkailua ja tarroja. Mattakynsilakkaa (Essie mattalakka) tuli myös testattua ensimäistä kertaa! Jonka ostin siis tuurista. Tyytyväinen ostaja kiittää. 


Juulian kynsissä olikin vähän isompi työ. Ohuella siveltimellä väkersin nuo kukat. Mattalakkaa käytetty myös näihin. Pitkästä aikaa olin tyytyväinen lopputulokseen. Juulin kynnet on niin ihanat, niihin on aina ilo keksiä kaikkea. 


Mmmh, mitähän muuta mun elämään eilisen ja tän päivän aikana on kuulunut, tuskin mitään sen ihmeempiä. Ei ainakaan tule mieleen mitään mainittavaa. Hyvä fiilis on ollut kaiken kaikkiaan. Ilman syytäkin vielä kaiken kukkuraksi, miksiköhän. I don't know. Lukuunottamatta, muutaman ihmisen ylenpalttista ikävöintiä... ja tarvetta tavata eräs, ottaa selvää millainen hän on. Tuntuu vain, ettei tästäkään mitään tule. Ja parempikin ajatella niin, ettei jälleen putoa jostakin korkeuksista ja löydä itseään taas pian maasta tuhansina asfalttia vasten kiiltävinä palasina... jalat maassa, järki päässä. Hyvä, niin on hyvä.

Tähän on helppo lopettaa, hyvää yötä.

4 kommenttia: