torstai 30. elokuuta 2012

¨*** 100 **

Sadas postaus! Voi elämä tämä aika on mennyt vikkelää. Tuntuu että eilenhän mä vasta ekan kerran kirjotin tänne. Oon kyllä tyytyväinen, että aloitin. Ja ihmeissäni, että jaksanut pitää tätä yllä, kaikesta huolimatta. Tästä tullut jo niin tapa. En edes osaa olla enää ilman ajatusta, että pääsee tänne kirjoitteleen kaikkea jännää ja vähemmän jännää. Ei väliä, lukeeko tätä kukaan, ei väliä, mitä tästä ajatellaan, ei. Mutta mulle tämä on henkilökohtaisesti ollut vain positiivinen asia. Saa muistella tapahtumia, käsitellä tunnemyllerryksiä ja kirjoittaa muistiin, kaikesta. Palata vaikka vuoden päästä tähän päivään, ja muistaa kaiken paljon eläväisemmin. 

~

Mutta, palaten vaikkapa tähän päivään... Aikalailla päivä meni vain... ollessa. Ei valittamista tosin. Mieli on hyvä. En jaksa, enkä varsinkaan halua, stressata nyt yhtään mistään. Tämä on harvinaista, koska usein murehdin kaikesta automaattisesti. Nyt en. Mmm, päivään sisältyi Karvista, naurua, zip-karkkeja, datailua, Redbull, pari kivaa puhelua sekä viestiä, kuumaa kaakaota, ja illan päätteeksi aivan surkea elokuva (Elokuu). Joo, en suosittele. Se oli niiiiiiin... turha. Ei mitään ideaa. 


Ahhahha... Tuli niin samaistuminen;

~

Voi hurrr, kello viis ja vielä pitäisi jaksaa pestä meikit pois. Heittää piilarit huishelevettiin. Ja joskus saada untakin jopa. Ei tää mun unirytmi muuten kauan mallikkaana pysynyt.  Ehkä mä vaan yksinkertaisesti oon yöeläin... ihminen... mikä lie.

Nukkukaa makoisasti. 

''When you fall for their
personality, everything else about
them becomes beautiful.''

2 kommenttia: