tiistai 21. elokuuta 2012

94

Hei vain. Haluaisin kovasti kirjoittaa tänne, vaikka mitä kivaa, ihanaa, kekseliästä, hauskaa ja hulvatonta...! Mutta... ei se tällä fiiliksellä taida taas onnistua... koska, en jaksa teeskennellä. Mä en tajua. Ihmisiä. Välillä tuntuu etten itseänikään. Miksei kukaan puhu mulle suoraan, miten kummassa se on niin tajuttoman hankalaa? Melkein naurattaakin jo. Voi ärkele. Tänään kaikki on muutenkin mennyt yhtä putkeen, kuin Jeesuksen pääsiäinen aikoinaan. Olen siis iloinen, että päivä tämä, on pian takanapäin. Loppuyön (mitä nyt hereillä pysyn), omistan itselleni ja katsoen elokuvan. Toisaalta oon yllättynyt, että ei tän huonompi olotila ole juuri nyt, ehkä alan vaan oikeasti jo turtumaan tähän kaikkeen... hmmh. Iltaani piristi huimasti Juuli rakas. sekä yksi ihan mukava puhelu. Jotain positiivista tänäänkin, jeij !


. . .

Eilinen meni vähän paremmin! Vaikken sen ihmeempiä duunaillutkaan. Illalla Juuson kanssa naurettiin, juteltiin ja pelailtiin. Vanhoja Segan pelejä lähinnä, PSP:llä. Aika nostalginen fiilis. Ja meikä voitti! 


. . .

Hoh... selailin äsken vanhoja kuvia kännykästäni... pakko kyllä tännekin muutama kuva heittää... ihania muistoja.... muistoja.... muistoja.... 


. . .

Leffatarjonta tälle yölle:
Pakko myöntää, mutta molemmat ihan mahtavuutta  !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti