maanantai 13. elokuuta 2012

88
Turkoosia, perhosia, hymyjä

Voi että...harvinaisen kiva ilta/yö ollut nyt. Aivan iiiiihana puhelu. Pisti hymyn korviin, aidosti. Hiuksenikin muuttivat väriä turkooseiksi tänään! Näistä tuli ihan mahtavat. Tykästyin, itse ainakin. Räväkkää ja omaperäistä. Saas nähdä miten pitkään pysyy kulumatta heti pois... no onneksi laitoin äskettäin lisää väriä tilaukseen. Huomanna sitten kuvia kuvia kuvia. Fiilis on loistava, lievästi väsynyt mutta hyvä. Musiikki soi ja nukkumaan joutaisi jo. Ehkäpä mä sitten tämän postaukseni jälkeen painun peittojen ja tyynyjen syövereihin (ennenkuin uniaika menee jälleen ohi, niin käy liian usein). Mutta hei mitä teille kuuluu? 


Tänään oli ihanan syksyisen viileä, raikas keli, joten viihdyin pitkään musiikin kanssa ajelemassa. On tätä jo odotettukin! Enää puuttuu värit kauniit, jotka maalaavat puiden lehdet niin... Vuoden parasta aikaa. 

                      

Tämä päivä kuuluu jälleen niihin, joiden vuoksi täällä elämässä jaksaa pitää kiinni, luovuttamatta. Päivä joka saa onnellisuuden kasvoille. Pieniä mutta niin tärkeitä juttuja, joista saa paljon voimia. Huomenna olisikin vaimoilua tiedossa. Saas nähdä mitä me Lauran kanssa keksitään taas. Kameran kanssa vois ainaskin heilua. Mutta nyt, sinne nukkumaan. Kun kerrankin väsyttää. Ootte ihania. Bye.

1 kommentti:

  1. smurffii:)
    hyihyi ei saa tulla syksy! pimeetä ja kylmää vaan koko ajan. ja sitten talvikin sen jälkeen! nouuuu!

    VastaaPoista