keskiviikko 15. elokuuta 2012

89


Hei taas. Piti jo eilen postailla, mutta kiitos nukkumatin, ja hänen kassien... Päätti heittää mun päälle, oikein koko vuoden edestä... siis unihiekkaa, u know? Köh. En muista milloin viimeks ois väsyttäny jo siihen aikaan päivästä. Sain unta jo kahdelta! Vautsi. Tänään taitaa käydä samoin, oon aivan döööd. Voihan haukotus sentään. 

Mmh tosiaan, eilen ei tapahtunut juurikaan mitään. Pienellä ilta'lenkillä' Suvin kanssa, ja muutenkin ulkona koko päivä. Janne ja Sisukin kyläilemässä kävivät. Kivvvaaa! 


~
Tämä päivä olikin hurjan aurinkoinen, lähes kuuma. Tuliko se kesä takaisin? - Ei kiitos. Siskon poikia kävin aamupäivästä moikkaamassa, ja sain kummipojalta halauksenkin. Ihana. Ja ja ja... pitkäaikaisen ystävän, Johannan kanssa monen monta tuntia vietin aikaa. Voi tajuta, miten voikin joku olla niin samalla aaltopituudella, ihan mahtavaa. Maailmaa tuli paranneltua niin, pitkien ja vakavien höpöttelyjen myötä. Loistava päivä. Vielä loistavampi tyttö.

~
Siinä oli kaksi edellistä päivääni, hyvin hyvin tiiviissä muodossa. Pää ei toimi nyt paremmin, väsyttää aivan turkasen paljon. Mutta tässä nyt kuitenkin lupaamiani kuvia, hiuksistani.


2 kommenttia: