sunnuntai 13. toukokuuta 2012

22

Perjantai

Melkoisen Emppu-täyteinen pv. Kunhan hengailtiin, sen suurempia mullistuksia. Illan jäkisottelu jäi vähän nakertamaan hampaankoloon, kun Kanadalaiset vei Suomenpoikaa leikiten. Ensimmäinen erä näytti hyvältä, mutta sitten...jotenkin se Kanada vaan vei. Hmmph. Tuurillakin osittain. Noh, saas nähdä mitä käy sunnuntain Usa-pelissä.
Yö menikin jälleen valvoessa. Kostoksi Empun keväisestä ''heitänpä lunta sun niskaas!''-tempauksesta, päätin nukkuvalle tälle, piirtää komeat viikset. En tiedä muista, mutta mulla oli ainakin huisin hauskaa! Hulluilla on halvat huvit? -no niinhän se on.


Lauantai

Aamutuimaan kohti Ideaparkkia! Rahanmenoa rahanmenoa.. Tyttö tämä löysi vaikka mitä... Pari paitaa, mekon, kynsilakkoja, farkkushortsit, meikkikynän, Nimetön-bändin cd:n, veljelle leffan, irtoniittejä, ensviikonlopuksi kaikkea vappujuttuja (rairairai!), hmmhmmm...olikohan muuta vielä, en nyt just ainakaan muista. Ei oikein kahden tunnin yöunien jälkeen aivot ole toimintakelpoiset. Veljellä tuli käytyä kylässä haukkaamassa grillattua maissia. Ja maukasta oli. Loppupäivä menikin ulkona jäätyen ja mieliala on mitä sattuu. Äh...on niin ikävä. En haluaisi ajatella, en tuntea, en muistaa, enkä varsinkaan rakastaa...häntä. Nyt hyvää yötä. Olen aivan poikki.

''Menneisyyden pilvet varjostavat onnen aurinkoa.''