perjantai 11. toukokuuta 2012

21
With Canon, you can


~
Jei Suomen pojjaat voitti taas (Ranskan tällä kertaa)! Ensimmäinen erä aivan matelua, maalijuhlaa toisessa erässä, ja kolmas varmuudella, ja näin voitto kotiin! Maistuu. 
''Suomen peli on reiluu kun Koivun mela heiluu!'' -Antero Mertaranta

Immonen !
 Filppula !
 Koivu !
+ muut.
(ps. saanhan syödä noi kaks ekaa otusta? oi saanhan!)

~
Viime yön leffatölläilyt ( Julie & Julia ) oli kyllä taas niin jotain uskomattoman...surkeaa! Mä en oikeasti ole pitkään aikaan nähnyt mitään yhtä pitkästyttävää. Odotin koko ajan että joko nyt..joko nyt...joko NYT?..tapahtuis ees jotain! Mutta ei! Leffassa ei käytännössä tehty mitään muuta kuin ruokaa, ja syötiin ne pois. Hyvä sitä nyt siinä katsella kun oli jo 
muutenkin ihan käsittämätön nälkä. Ehkä se sai sen tuntumaan vielä huonommalta? No okei, ainoa hyvä puoli oli hyväntuulisuus. Mutta toiste en takuulla erehdy katsomaan, ainakaan nälässä...tai selvinpäin.

~
Btw, tilasin uuden rakkauden !!! 

(kuvat: google)

Saapuisipa se pian. Kiitos nam. Pääsee taas kuvailemaan. Ei ollut edes hirveän kallis (299e +postikulut). Ja maksoinkin tuon jo, ei mitään ikäviä osamaksuja, kerralla kaikki vaan niin hyvä tulee, ei jää enää myöhemmin stressaamaan. Voi että, kylläpäs nettishoppailusta saa uutta intoa. Oon ihan onnessani nyt. Jejeejejejjeejeee!~ Love love love ~.