maanantai 7. toukokuuta 2012

16
Rönni

~
Flunssaa, flunssaa, flunssaa... Hienosti iski tauti juuri lauantai aamuna, kun piti illalla olla täysissä vedoissa, juhlistamassa. Kurja olo oli koko päivän, mutta kyllähän sinne Rönniin tuli silti lähdettyä! Kera Lauran, Suvin ja Petrin. Hyvät pohjat vedimme Lauran kanssa, känni päälle ja rairai. Perille päästyämme koimme järkytyksen: uskomattoman huonot juomatarjoilut! Eihän siinä itkut auttanut. Ilta meni ihan rattosasti, tanssimista ja leuhka Paulan järkytysmusiikkia. Nimmarin sain, juuri ja juuri, mitähän  mä silläkin teen? Hmm, no oli siellä Rönnissä ainakin hyvää ruokaa jos ei muuta. Ens kerralla järisyttävän kokoinen piilopullo mukaan, ellei kolmekin. 


...
Kotio kun Rönnistä pääsin, niin ei meinannut saada taas unta sitten niin millään. Pyörii ja hyörii sängyn pohjalla, kipeys jatkuu, ahdistuksen multihuipentuma ja kaikkea muuta mukavaa. Aamuyöstä pihalle pomppimaan, eikä näkyillyt ees superkuuta. Voi harmitus.
...
Tänään ...mitäs tänään? Nukkumista, koomailua, lisää koomailua... ja jäkispeli! Suomihan sen just ja just vei, kyllä tiukkaakin teki. Huhhei. Ainiin, Janiin törmäsin ulkona pyöriessäni. Aina yhtä mukava nähdä. Nyt illan päätteeksi ajattelin jälleen tsiikailla jonkun sortin elokuvan. Pakoon tätä todellisuutta. Ja lämpimän peiton alle, jospa vaikka tämä flunssakin tästä jo huomiseks olisi parempi!
...
Tämän päivän yksi puhelu jäi myös mieleen, uskon että ainiaaksi. Pitkästä aikaa puhuin minulle niin tärkeän ihmisen kanssa... miten voikin yhden ihmisen äänen kuuleminen pysäyttää koko muun maailman, saada rauhoittumaan, ja melkein kyyneleet silmiin. Voi kun hän tietäisi, tietäisi miten paljon välitän...
...