perjantai 4. toukokuuta 2012

14
Tell me

~
Aikas turha päivä tänään. Lähinnä pihalla kuljeskelua, ajatusten pyörittelyä, ja välillä puhelimessa höpöttelyä. Ei oikeestaan mitään sanottavaa. Vkloppu taas lähellä ja innolla odottelenpi lalalalauantatataita! Näkee jälleen rakkaan ystävän Lauran, ja tavoitteena tosiaan olisi se vuosisadan humala (toivottavasti ei pullakahvilla). Saas nyt nähdä mitä tämä viikonloppu tuo tullessaan. Odotan oikeasti paljon lauantailta, haluan unohdusta! Jotakin vapauttavaa, ja useimiten hauskanpito on hyvä lääke. Känni myös, tosin vain hetkellisesti. Mutta sekin on jo paljon, pienen pieni ajatuskatkos, tunteet, pahat olot, kurjat ihmiset, muistot, satuttavat asiat nurkkaan ja baanalle!


~
Hmmh, kamerakin pitäisi muuten uusi hankkia, vanha kun sai vähän osumaa Klamydian keikalla. Joku urpo onnistui uittamaan sitä vähän viinassa. So great! Kiitän häntä, kovasti. Saisi maksaa sen, murrr. Mutta ei mtn, kiltisti nyt nielen tämän, villasella painan, ja ostan uuden. R.i.p. my best one camera.en koskaan löydä vertaistasi.


~
Mitähän vielä, ei oikeastaan mitään. Minä ja tylsä elämäni? No ei kai, onhan tässä viime aikoina ollut paljonpaljon hyvää, ihanaa ja mahtavaa. Tapahtumaa toisensa perään. Seuraavaksi voisin katsella vielä elokuvan, ennenkuin painun tavoittelemaan nukkumasaa. Unet saisivat kyllä edes tänä yönä pysyä poissa, haluisin pliis todella nukkua kerrankin hyvin, enkä vain pinnallisesti heräten 10min välein. Mutta, minkäs teet, nukkuminen ei vain ole se mun juttu. Ei todella. Leffaan palaten sen verran että! Voisinpas katsella vaikka tämän: Ikuinen rakkaus / Immortal beloved ! Nyt, heihei.

...
...What if I change the world? Will I find the words to tell you what you mean to me. I'll be waiting here, for you to call me...