perjantai 27. heinäkuuta 2012

73
Afternoon


Nukkuminen...se maailman yks vaikeimmista taidoista. Voi härreguud. Mun päikkärit vähän kasvoi, kun piti heräillä jo puolen tunnin jälkeen...noh, kävi vähän hassusti, nukuttua tuli jostain kello kolmesta (15:00) aina seitsemään (19:00) asti... ja arvatkaa huviksenne että nakersiko? -Kyllä, pahasti. 

Ilta olikin vallan mukava. Ilta'lenkkeilyä' leppoisassa säässä auringonlaskun aikaan... Kuvia nyt vain huimalla kännykkälaadulla, koska kamera rakkaimpani unohtui hyllylle kököttämään. 



Lauraakin näin illalla pikasesti... Sekä Juuson, Juulin ja Empun kanssa Monopolia tuli pelattua pitkästä aikaa, ja voitinkin vielä (ekaa kertaa varmaan koskaan) ! Vähän oon nyt niiiin ylpeä itestäni. Aai että. 



Muuta asiaa mulla ei nyt teille idiootit (ootte te varmaan oikeasti ihan kivoja kaikki, melkein ainakin♥) tänään olekaan. Huomenna olis kai tarkoitus taas mennä törsään rahat Tuuriin. Haluisin niin löytää jotain mahtavia vaatteita, mutta voin kertoa...ei tuu kesää. Ainoa paikka mistä niitä oikeastaan saisi, on EMP... mutta kun! Ei jaksaisi nettishoppailua vaatteiden osalta, ne kun voi olla niin susi-ostoksia, ettei sitten vitutakkaan yhtään ei. Kumminkin sorrun EMP:hen joku päivä taas... en oikein ees tajua, miks rustaan tähän jotain näinkin tärkeää. Lukekaa pojat lukekaa. Mua kutsuu nyt sänky. Yllätys yllätys se on jälleen niin täynnä porukkaa, että hyvä kun sekaan mahtuu... tarkennus: Juuli ja Emppu kaksikko nukkuu siellä niiin reteesti että! Täytynee käyttää ilmeisesti vähän kyynerpää-taktiikkaa, jotta saa raivattua itellekin edes pienenpienen tilan ''jätä jämät'' ...ohhoh. Mun ois kai parempi vaan olla hiljaa ja pistää silmät kiinni. Byebye.
 ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti