tiistai 24. heinäkuuta 2012

71
Lots of laugh

Kyllä, sunnuntai meni aivan kuin jo lauantaina arvelin, aavistelin...vähäisten nukuttujen tuntien vuoksi välillä aivan koomaillen, ja välillä taas aivan yliväsyneenä nauraen kaikelle. Pelailtua tuli hetki. Muutoin päivä menikin siinä Lauran kanssa. Pari siideriä/kaljaa ja ihan hitosti naurua. Varsinkin seuraava pätkä tuli katottua peräti kolmesti, ja joka kerta yhtä huvittavaa, ei huhhuh:
...

~
Ja tänään...ööh... osittain aivan paska fiilis, tai siis ei sitä sinällään koko päivänä edes huomioinut, ajatellut, koska oli niin touhuntäyteinen päivä. Huomenna piti tehdä vaikka mitä jännää, mutta enpä nyt tainnutkaan... hmmhp... mutta niin, tähän päivään palaten; Juuso, Juuli ja Emppu minun seurana all day long, joten tylsyydeltä vältyttiin loistavasti. Singstarin laulelua, mangomeloni jäätelöä, redbullia, perus hengailua, musiikkia, höpöttelyä... omat kynnetkin jopa jaksoin uudistaa tänään, pitkästä aikaa. Minusta näistä tuli melkosen tylsät, mutta johtui kyllä ihan inspiraation puuttumisesta. Mietin varmaan pari tuntia että mitä näille teen?! ...Joten tein vain jotain nopeaa ja hatusta revittyä, kun ei jaksanut enää miettiä. Laitanpa kuvia seuraavaks...

Minun
Lauran
~
Mitään muuta sanottavaa mulla ei itseasiassa oikein just nyt olekaan. Tai oikeastaan mä en tiedä onko.  Liikaa tunteita, muttei sanaa ainutta. Tuntuu vain että, joka kerta kun yritän edes nauttia, tai annan itselleni ''luvan'' olla onnellinen, jaksan yrittää ja luottaa itseeni enemmän...niin joka kerta jokin asia menee pieleen. Jostain suunnasta kusee kuitenkin, vaikka kaikkensa koittais, antais. Väkisinkin näin ollen herää kysymys: ''Miksen riitä kenellekään?'' ...Lähinnä mua toisaalta alkaa jo naurattaankin, tämä että lähes aina käy samoin. Samaa kaavaa, uudelleen ja uudelleen...muistan jo hei ulkoa tän kohtauksen, tahdon jotain uutta! Tää turruttaa jo niin, että huvittuneisuus on ainoa jäljelle jäävä tunne. Onkohan se sitä kuuluisaa hulluutta?

Edwardin sanoin; 
''People are afraid of me because I'm different.''

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti