sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

75
Don't cry

Se tunne, kun keskellä yötä käy ukkonen ja iskä soittaa yläkerrasta että: ''pelkäät sä?'' .... en meinannu henkee saada kun rupes jälkikäteen naurattaan niin paljon. Mä en ehkä kestä? Voiko tähän muuta todeta kuin, aawwww...? ♥ Hahhaha. Aika touhua. Iskä tietää hyvin, että tykkään ukonilmasta, myrskystä, salamoista. Tänä yönä oli siis pitkästä aikaa kunnon myräkkä! Ai että, nautin. Ukkonen on ihan älyttömän kaunista, kaikessa vaarallisuudessaan. 


Tähän päivään on kyllä sisältynyt jos jonkinmoista tunnevaihtelua. Joskus neljän aikaan kun heräsin niin eilinen fiilis vain paheni. Voi itkut sentään... No mutta, Eevan kanssa hengailu, puhuminen ja maailman parantaminen auttoi huimasti! Rakastan sitä tyttöä. Joonaksen kanssa tuli hetki pelailtua (Sacred 2), mutta oli sen verran monimutkainen ja utopistinen, että pelit loppui lyhyeen. Loppuyönikin on ollut vallan mukava. Mutta jos tuttuun tapaan jatkuu; huominen on aivan perseestä. Musta tuntuu, että joka toinen päivä on hyvä, ja joka toinen taas ei. Miksi!?


Game of Thrones tuli myös saatettua loppuun äskettäin. Se sarja on kyllä niin katsomisen arvoinen. Suosittelen erittäin polttavasti. Katsokaa, oi katsokaa.


(kuvat: google)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti