sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

55

Day1 
Ensimmäinen päivä reissun päällä. Päästiinhän me lähtemään vaikka alku ei yhtään lupaavalta näyttänytkään. Huhhei mitä vääntöä. No mutta kuitenkin! Väsymyksen kera käymään Tuurissa, ostin lähinnä vain kynsijuttuja ja punaiset maastohousut (ihanat!).. Hetki siinä vielä Kuopiota kohti kurvailtiin ja yö vietettiin (ikävä kyllä) jossain kälysen metsätien varrella. Ja voin kertoa etten nukkunut oikeastaan koko yönä, kiitos kuumuuden ja verenimiöiden (hyttysten).. Aivan tuskaa tuskaa tuskaa...

Day 2
Kamalan yön jälkeen selvisin kuitenkin juuri ja juuri hengissä. Nukuin 12sta.. Päästiin varaamaamme mökkiin~ ja hieno talohan täällä seisoi, hienolla paikalla. Ihme kyllä aurinkokin paisto koko päivän ja tuli ihan kesäfiilis tuonne järvelle katsellessa. Päivään sisältyi oikeastaan löhöilyä, syömistä, juomista (muumilimsaa ja redbullia, jäillä!). Nam nam. Juuliakin kömpi mun viereen nukkuun loppujen lopuksi.. Hihi. Ja äsken aivastin niin kovaa että meinas koko talo herätä. Ihan hyvä fiilis btw~ toivottavasti huominenkin on hyvä, tai parempi.

Day 3
Keskiviikko oli pelkkää möllistelyääää.. Eikä muutenkaan mikään voittaja-fiilis. Haluan kotiin. 

Day 4
Aamusta aikasin hereille, ja kohti Kuopion keskustaa. Mukava päivä, näin Jasua pitkästä aikaa! Ja hänen poikaansa, joka oli vallan söpö. Susannaa ja Akselia tuli myös tavattua, ihan ensimmäistä kertaa. Ja takuulla nähdään toistekin. Tykkään. Mökkiin kun takasin saavuimme, niin ei siinä telkkarin katselun lisäks tullut tehtyä oikein mitään ihmeellistä.. Mitähän huomenna?

Day 5
Perjantai...ja aika poistua mökistä. Hmmh, kaasu pohjassa paineltiin pitkin Suomea, Lieksassa, Savonlinnassa, jne... Joten autossa istumiseks meni tää päivä. Prismassa käväsin Joensuussa... Yö sentään ei ollut tuskaa tällä kertaa, koska säästyimme hyttysiltä. Huomenna kotiin? Lieksan satama oli muuten kaunis, aurinkoinen ja kalamiehetkin mulle rupatteli.

Day 6
Voe herranen aika, hermot koetuksella heti aamu tuimaan. Mutta onneksi iltaa kohden helpotti. Ja joskus mmmm... yhdeksän/kymmenen aikoihin onneksi kotiutumista! Vihdoin! Voi jestas, että tuntuu hyvältä olla taas oman huoneen turvassa.

Ei tuo reissaaminen ihan mun juttu taida olla... Joo okei, ihan kivaahan se on välillä olla muuallakin kuin Juupajoella, mutta... ei noin pitkiä aikoja kerrallaan. Hyttyset, kuumuus, ja oman rauhan puutos, ei ollut oikein hyvä asia. Eieiei. Mutta. Tuossa nyt parilla sanalla ja kuvalla reissustani, mitä nyt matkan aikana välillä ehti rustaileen, kuvaileen. 


Loppuillan, tai siis yön nautin omasta rauhasta, omasta sängystä, omista tietokoneista, netistä... ah! Game of Thronesia voisi ehkä myös tsiikailla jos malttaa poistua koneelta...? Huomiseen tältä osin kuittaan täältä. Kiittimoooi.


ps.

Tiesikö merimies mihin ryhtyi, 
ennenkuin ensimmäisestä myrskystä selvisi? 
Sadepilvet väistyi, hymyili, hymyili. 
Tiesikö koulukiusaaja pahuutensa, 
ennenkuin pilkka omaan nilkkaan kopsahti? 
Oli vahva, taisteli, taisteli. 
Tunsinko mitään oikeaa, 
ennenkuin sut tapasin? 
Kylmiä väreitä iholla, mua suutelit, suutelit. 
Onko kauniimpaa kuin, 
ehjä lumihiutale hiuksissa? 
Onni hetkellinen, sydäntäs kuuntele, kuuntele. 
Tiesikö rikas tyttö elämän arvokkuuden, 
ennenkuin ystävän menetti? 
Oli kallein aarre kaikista, pidä kiinni, kiinni. 
Sydänkään ei ehjäksi voi tulla, 
ennenkuin särkynyt on ainakin kerran. 
Pala palalta, rakenna, rakenna. 
Arvosta elämää, 
ennenkuin aika on täynnä. 
Elä hetkessä, rakasta, rakasta. 
Tiesitkö että voi täydellisyyteen kurkoittaa, 
kun heikkoutensa tunnustaa? 
Mielikuvituksen tuotetta, ei täydellisyyttä olekaan. 
Entä tiesitkö, että olen oma itseni, 
vain päivänkakkara, keskellä ruusujen punaisten? 
Mutta silti tarpeeksi onnellinen. Onnellinen.

~ Punkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti