sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

65
Look in to my eyes

Hermojen kiristelyä. Huomenna olisi ne Juulian rippijuhlat... ja musta tuntuu, että kuolen sinne. Tää mun unirytmi on niin uskomattoman käsillään, kuin olla ja voi. Joka yö nukkumaan vasta aamun pikkutunneilla...tai siis kuuden, seitsemän aikaan aamusta. Öh, just silloin kun muut herää? Hyvin menee hermanni. Tosiaan, pitää juhliin olla edustuskelpoinen jo järkyttävän aikaisin, nukunko kenties ollenkaan ennen sitä...ehkä mä selviän redbullin avulla, ehkä... Vaatekriisikin käyty läpi taas kerran. Siltäkin osalta oon varmaan todella laadukas ja edustava huomenna. Noh, näillä mennään. 

Eilinen oli fiilikseltään ja muutenkin ihan mahtava. Mukavia ihmisiä, kivaa tekemistä, ihana puhelu, yksi siideri, vesisateelta sai vähän osumaa, posti toi uudet piilarit, joten kaikkea kivaa; elämän pieniä iloja. Haluaisi niin tutustua yhteen ihmiseen, päästä varpaisiin. Vaikuttaa niin loistotyypiltä, toivon vain niin... ettei tämäkin jälleen johonkin kariudu. Lopu ennenkuin alkaakaan, tai tunteeni jälleen eri mieltä, tai jotain. No jaa, turha kai sitä tässä vaiheessa miettiä edes. 



Nyt kuitenki sinne nukkumaan ja valmistautumaan huomiseen, henkisesti edes. Fyysisesti parin tunnin unet ei taida olla kuin haitaksi...Goodnight.

3 kommenttia: