sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

201
I can feel it

~

... Siinä ripaus minua, uutta punaista hiusväriä, ja torstai-illan meikkailuja! Näistä hiuksistani oon ylpeä, pitkästä aikaa. Sadannen kerran, mutta tää vaan on niin mun juttu. Joku päivä vois kokeilla meikkailla jotenkin eri tavalla, värikkäämmin. Tai jotain. Ja ai että houkuttais jo mennä ottaan jotain lävistyksiä. Vaikka poskiin. Ne ois niin tylyt, ah. Pakko hankinta. Kulmakoru ois kans aikas namnam. Mut ei, kyllä ne poskilävistykset voiton vie. Vai mitä?

~
Mulla oli kiva torstai-ilta. Riinan (ja Markon) luona kylässä. Istuttiin iltaa ja juteltiin tyttöjen juttuja, kera alkoholin. Juotiin mielenkiintoisen väristä juomaa, hahaha... Näytti ihan jätevedeltä. Maistu onneks paremmalta luulisin. Pöydän alla juominkia, punnerruksia, hyvää läppää, totuutta&tehtävää, tanssia, ihme musiikkia, naurua, juoruja, ihan hulppee meno kyllä! Ainaha meillä Riinan kans. Krapulalta vältyin taas, ja kotiinkin tulin jo puoli yhen aikaan. Rauli olikin sitten pikkusen enempi päissään, vallotti koko sängyn kivasti... meikä nukku sitten niin puoliks pöydällä ja puoliks sängyllä... sillon ei paljon naurattanut, mutta näin jälkeenpäin kylläkin. Hohhoh. Kuvista voitte päätellä loput.


~
Perjantai aamupäivän vietinkin Juuli-murun kans. Yritettiin jotain kuvia nappailla, mutta melko tuskaahan se oli. Mä ainakin näytin niin tärähtäneeltä edellisyön meikeillä ja sitä rataa. No mut hei, aurinko paisto ja se on pääasia. Tulipahan ulkoiltua taas.~
Viikonloppu tähän mennessä onkin ollunna pelkkää nukkumista ja löllöilyä. Huomenna vois yrittää piirtää.
Nyt kellojen siirtämisen myötä nukkumaan, taas. Höhöö. See you dudes. 


Myrsky repii pihlajaa,
Ja mä huudan lauseen 
tuulen mukaan. 
Pienen, kauniin, 
lyhyen.
Vaan silti on suuri 
merkitys sen. 
"Rakastan sua."
Taivaalle katselen, 
tiedän, tunnen,
susta aio irroittaa en. 

~ punkki

4 kommenttia: