maanantai 11. maaliskuuta 2013

195
''It's a me, Marioooooo...''

~
Tämän päivän suttailujen tulos onpi tässä! Prinsessa Peach sai kaverikseen Marion. Khih, huomenna (tai joku päivä) voisin yrittää piirtää Bowserin... Luultavasti vaikein ikinä. Mut hei, tän Marion väritystulokseen oon ihan positiivisen yllättynyt, ja tyytyväinen! Kaippa se on niin, että oppii pikkuhiljaa enemmän ja enemmän käyttämään ProMarker-kynien oikeaa tekniikkaa. Tai sitten se oli vaan hyvää tuuria...


~
Tuurista puheen ollen... käytiin sunnuntaina, siis eilen, Kyläkauppa Keskisillä! Onhan sinne matkaa (liikaa), mutta hyvin se suju välillä nukkuen ja muuten vain möllöttäen. Ostin taas lisää piirrustusvälineitä ja elokuvia. Hah.. vtu mikä the hamsteri, hamstraaja. Hukun noihin elokuviinkin kohta... Tila loppuu kesken ja oi voi !


~
Mitähän mulle muuta... eipä kai mitään? Aikaslailla perus arkeahan tää on ollut, niinkuin aina. Voisin joku päivä tehdä postauksen mun kynistä, taidevälineistä. Oikeesti, suositella mitä kannattaa ostaa, ja millä saa mitäkin jälkeä. En vain tiedä milloin tämä ihme tapahtuu, ja saisin jotain niinkin työlästä aikaiseks... Noh, toivotaan että joskus. 

~
And now... 
...The end, of today.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti