keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

202
Jätit mut kokoamaan lasienkelin sirpaleet pihastas

~


Tuossa taasen pikkuisen piirtelyjä. Voihan venäjä, että oli meinaan taas haastetta ton suden kanssa. Mut äää, vaikka itse sanonkin, onnistuin just niinkun halusinkin. Kiva aihe oli ainakin! Tuli jotenkin niin mun näköinen työ. Kovasti oon miettinyt, että mitähän mä seuraavaks piirrän? Kertokaa te. Ehdotuksia otetaan vastaan.

~
Mun elämääni ja ajatuksiini ei kuulu mitään uutta. Auringosta nauttimista. Odotan niin innolla lumien sulamista ja farkkushortsi-kelejä. Festareille ois kans kiva päästä. Mutta mihin, ja kenen kans? Se on vielä suuri mysteeri.

~
Mä tilasin DeviAnt-verkkokaupasta ihanan paidan! Jota aion nyt mainostaa teille. Mustan topin kanssa varmana tosi kiva, vähän juhlava, mutta kuitenkin tollanen gootti/punk-tyylinen. Tykästyin. Tilasin myös hiusvärejä, ja valkoisen puuterin. Sillä voikin sit tehä vähän erilaisempaa meikkausta joskus. Tykkään kyseisestä kaupasta kyllä todella! Nopeat toimitukset, ja aina oon ollut tyytyväinen tuotteisiin. 

(kuvat DeviAnt:n sivuilta)

~
Lauralla käväisin kylässä eilen. Kaffeella. Ja rakas vaimokkeeni oli leiponut mulle juustokakkua, joka oli muuten parempaa kuin osasin kuvitellakaan. En ollut meinaan koskaan ennen ees maistanu juustokakkua, niin kertahan se ensimmäinenkin. Kivoja kahvittelu- ja jutteluhetkiä siis Lauran kanssa, oli tiistai päiväni pullollaan. Sain myös uuden pikkukaverin siinä samalla, ihana Diego. Ja ihanaakin ihanempi Laura.


~
Nyt mä meen ottaan pari päivää vanhat meikit nassusta pois, ja miettimään seuraavaa tekemistä... luultavasti painun mieheni kainaloon mönks mönks ja leffa pyörimään. 

Hei sä oot se, se oikea. Mä todella, todella, sua rakastan. 

3 kommenttia:

 1. Henna ja mirri! <3 Piirrä seuraavaks toi Tomb Raiderin Lara Croft. :) Ja Terollekin voi suunnitella synttärikortin ja lähettää sen meijän hoodeille! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. whii, hyviä ideoita, thanks honey!<3

   Poista
  2. Eipä mitään honey! <3 Journalistilta pitäisi löytyä ideoita suuntaan jos toiseen. ;D

   Poista