maanantai 18. maaliskuuta 2013

197
If it still hurts, you still care...

~
Otsikko ei tarvitse sen suurempia selityksiä... Tuo on vain totuus, monenkin asian ja ihmisen kohdalla. Ne jotka tietää, niin tietää... Toiset taas saa ollakin tietämättömiä. Mmmh, mut hei älkää ajatelko, että mun fiilis ois jotenkin huono just nyt, päinvastoin. Mukava olo, vähän nälkä ja väsy, mutta noin niinkun muuten ihan jees! Oon ollunna ihan fiiliksillä aina aamuisin, jos aurinko on paistatellut ikkunasta, kaihtimen välistä. Etenkin yks aamu, itseasiassa perjantaina, kun heräsin jo ennen seiskaa. Ihanan kirkasta ja ja ja AH... 

R: ''Tässä ku ottas aurinkoo sais raidallisen rusketuksen. Pystyraidoilla näyttäs laihemmalta...'' 


~
Mulla oli ihana viikonloppu. Perjantai peruslöllöilyssä ja pelatessa. Lauantai ilta Lauran kans maailmaa parantaessa, alkomahoolin kera (pitkästä aikaa!). Ihme kyllä nousi aika heikosti päähän, vaikka pitkä aika olikin jo viime kerrasta. Ja join tuttuun tapaani paljon, ja toisinaan nopeaankin. Viina+redbull on ehkä paras yhdistelmä ikinä, kaikessa laittomuudessaan ja sydämen tykytyksissään. Mutta ei se silti kunnolla päähän mennyt. Noh, sopivasti joka tapauksessa, koska säästyin krapulalta, ja fiilis oli mahti koko illan. Seurasta voi johtua tämä fiiliksen hyvyys kyllä myös. Ihan koko ilta kumpikin äänessä, poppornia (popcornia) vedellen, nauraen ja kaikkee muutakin lystiä. Vapauttavia keskusteluita ja niiiin hehkeitä kuvia että... Tälläset pussikalja-illanistujaiset parahimman ystävän kans on ehkä hiukan parhautta. Pitää järjen päässä, kun saa toisinaan irtautua arjesta. Kiitos nam!


~
Lauantaista kun selvittiin, niin sunnuntaina laitoinkin projektin ''väri pois hiuksista'' käyntiin. Kyllästyin siihen fucking mustaan, yksi väriseen ja tylsään. Nyt onpi sit hiukset päältä oranssit ja alta mustat. Tarkotus ois kai vetästä tuon oranssin päälle punaaasta! Tuttua ja turvallista, khih. On nää nyttenki ihan kivaisat, ainaskin vaihtelua. Ja jotenkin kaks/moniväriset hiukset on se mun juttu.


~
Mä tahon piiiiirtääääää... harmittaa NIIN kun en keksi, mitä piirtäisin. Tai siis, liikaakin ideoita, ja oon sellanen että vision on oltava just eikä melkein, että tulee mistään mtn. Ei auta tieto vain suurinpiirtein, mitä siihen paperille raapustaa. Noh, viimeisimpää tuotosta kuiteskin tässä näin.


~
Huomenna ainakin sit aion piirtää (ellen jo tän päivän puolella innostu, ennen nukkumaan menoa)... Tänään ois vuorossa vähintään elokuvaa ja peiton alla tuhisemista. Pirulainen sentään, täällä on k y l m ä. Hrrrrrr...

...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti