maanantai 14. tammikuuta 2013

178
Whiiiiiikonloppu katsaus


~
Voi haikeus... sinne se viikonloppu taas meni, itkupotkuraivari, murrr ja sniif... Ihan liian nopeaan kului aika. Voispa kellot pysäyttää -mietin todella moneen kertaan jälleen, R:n vieressä on niin hyvä olla. Ihan kuin... ekaa kertaa elämässään tietäis, että kuuluu juuri siihen. Ensimmäistä kertaa ikinä, jopa itkin joutuessani sanomaan taas heippa (viikoksi/pariksi). Harvinaista. Näin mulle ei ole käynyt koskaan ennen, kenenkään kohdalla. Kyyneleet on melko harvassa tällä tytöllä. Mutta voin kertoa, oli ehkä täydellisin viikonloppu, again, again, again... toivottavasti luvassa vielä miljoonasti lisää. 

Ehdittiin kyllä kaikennäköistä touhuilla parissa päivää, ilmankos se aika niin juoksikin. Isoveli Janne perheineen poikkesi kylässä. Näin siis pitkästä aikaa tädin pikkumurunkin, Sisun. On se vain niin sulonen poitsu. Yksi ilta/yö meni pelatessa NHL13;sta veljien Juuson ja Joonaksen kanssa. Haastavaa, mutta helevetin hauskaa! Raulin kans parisen leffaa ehdittiin vilkuilla. (Molemmat ihan vallan mahtavia pätkiä: Thor & Unbreakable !) Ja ja ja... sain ihan törkeen naurukohtauksen, kun yritettiin kikkailla kameralla, ahhahhah... Nauroin valehtelematta 20min yhteenmenoon, niin ettei meinannu henkeä saada. Huhhuh.


~
Perjantaina myös Ideaparkkeiltiin Juulin ja Jessican kera! Ostin taas vaikkasten mitä. Mutta tuskinpa mtn järkevää, koska muistikuvat on melko hataralla pohjalla. Anyways, nauruntäyteinen keikka oli ja pitkästä aikaa näki rakasta Jessiäkin. Ihan yhtä hullua juttua me heitettiin, ihan kuin oltais nähty just edellisenä päivänä. Aito ystävyys kestää mitä vaan.♥ 


~
Toivottavasti muillakin oli ihana vkloppu!

Nyt leffan kautta nukkumaan.
Vi ses. 

3 kommenttia:

  1. Aww, tulin hyväl mielel tästä! :3 Aivan ihana, varsinkin noi kuvat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erittäin Hennamainen koko blogiki! ;) Piti laittaa oikeen suosikkeihin! ^.^

      Poista