perjantai 11. tammikuuta 2013

177
Happiness


~
On jo 11.1. ja tää on vasta viides postaus tänä vuonna... voi saamatonta. Hmmm, kuten ensimmäisestä sanasta voi jonkin asteiset nerot päätellä; mulla on kaikki hyvin tänään. Viikonloppu alkaa huomenna! Ensin Empun tai Juulin kanssa kaupoille ja ja ja ja iltaa kohti mentäessä Rauli tulee jälleen luokseni. Mikäs sen parempaa, purr. 

~
Oon uhrannut tänään taas parisen tuntia piirtämiselle ja aikaiseksi sain piirreltyä kuvan itsestäni! Höhöö. Ja jälleesti kerrasti, pro-marker tussit for the win. Eiks ookkin ihan näkösensä?!


~
Naamalleni (ikävä kyllä) ei ole tapahtunut mitään muutosta, sitten viime näkemän... mutta vaikka nyt ihan vittuillakseni heitän tänne taas pari lärvikuvaa, wheee.


~
Mässään täällä ruisnappeja ja kaakaota. Taas mä syön. Ja musta on tullut ihan suklaa-addikti? Ennen en pitänyt suklaata juuri minään... ja nykyään pakko saada, joka välissä. Mystistä. Muutenkin musta tuntuu, että syön nykyään koko ajan. Hohhoh. Ei ole nyt kyllä yhtään riemuvoitto tämä. Piru vie, kun veljeni Juuso kokkaillut mulle kolme viimeisintä päivää kaikenmaailman sapuskat niin niin niin...pakkohan ne on parempiin suihin pistellä, nommnom. Oonkohan muuten vähän häiriintynyt kun vedän juustonaksutkin haarukalla...


~
Nyt on niin kylmä että katoan peiton alle.
Nähdään taas... luultavasti sunnuntaina! puspus.


2 kommenttia: