sunnuntai 6. tammikuuta 2013

175

Hellurei! Tälle ei ole otsikkoa, 'cause mulla pää lyö (jälleen?) tyhjääkin tyhjempää. Parisen viime päivää, eli siis viikonloppu, meni kotona ollen. Yksin. Ja välillä Empun kans. Piirrustusvimma ois kova, mutta en keksi mitä piirtää? Oisko kellään ideoita... En mä siis mitään mestariteosta nyt jaksaiskaan alkaa vääntämään, mutta jotain harjoittelua, johonkin suuntaan... Kuten vaikka tämä muikkeli jonka nopsaa tuhersin, vailla mtn ideaa, aatosta, tai yhtään mitään. Plaah. Pelkällä lyijykynällä on btw yllättävän hauska piirtää.


~
Hmmh. Mulla ois ihan kamala into myös sisustaa, ja muuttaa omaan kämppään! Ja luultavasti, mikäli saan raha-asiat yms hoidettua siihen malliin, että riittänee elää yksin, niin ei kuin tuumasta toimeen. Tuossa olis lähellä yks kämppä, jota tekis mieli käydä vilkaseen... Ois ihan luksusta. Voi vaan olla että haaveeksi jää tämäkin suunnitelma... ainakin vielä. Noh, katsotaan. Mutta ainakin suunnitelmia ois, vaikka millä mitalla!

~
Örr. Tekis mieli kahvia, ihan pakko kohta saada. Ehkä vähän virkistyis samalla. Välillä tuntuu, että väsyttää koko fucking ajan... tää pimeys ja kaikki. Miksei vois vaan olla jo kesä. Tai edes valoisaa? Odotan jo niiiiiiiin sitä, kun puihin tulee ekat lehdennipukat ja maassa eka leskenlehti... ah. Ja etenkin aurinkoa on ikävä. Ei tää kylmyys mitään, mutta se valonpuute... valoa minulle, kiitos.

~
Haluutteko muuten tietää taas ehkä yhden tuskasimmista leffoista, mitä tiedän? - The hunger games / Nälkäpeli. Öhh... oli kyllä niin mitäänsanomaton ja ennalta-arvattavissa. Miks tälläisiä edes tehdään... en tiiä onko mitään positiivista sanottavaa. No okei, kyllä sen kerran katso, ja idea, näyttelijät oli ihan jees... mutta juonenkäänteet ja loppuratkasun tiesi jo, ennenkuin oli koko elokuva lähteny kunnolla ees käyntiin. Ehkä odotin tältä enemmän, voihan se sitäkin olla. Mut anyway, en tykännyt. Liian kliseinen, liian vähän draamaa. Hyi.

~
Nyt kahvitauko. Ja sen jälkeen onkin taas arvoitus, että mitähän sitä tekis.
Turhauttavaa. Mites muiden viikonloppu sujui...?

1 kommentti: