sunnuntai 27. tammikuuta 2013

185
Life, like a movie


~
Hipphei ja hellurei. Viikonloppu meni. Pitkästä aikaa tosiaan Juulin ja Empun kanssa pöllöillen. Perus kiva vkloppu siis taas kerran. Änäriäkin hetki pelattiin, Juuso ja Joonas seurueeseen liittyen. Pelaamisesta ei tullut sitten niin yhtään mitään, voin kertoa.

Empun kans lauantaina järkkäiltiin mun elokuvat, ja kyllähän siinä jokunen tunti vierähti. Laskujen mukaan niitä (leffoja+sarjoja) oli yhteensä 619 kpl... huhhuh. Vähän kertynyt? Kjeh, ja lisää täytyis saada! Loppuu tila pian kesken tosin. Hyllyt/huone oli hieman tyhjän ja oudon näkönen kun leffat oli poissa paikaltaan hetken.


~
Ja tosiaan, torstaina tuli poikettua ihanaisella Lauralla kylässä. Naurua ja juoruja. Tyypillistä tältä kaksikolta. Sain myös kaksi uutta kaveria (miu mau), Härskin ja Aatun. Etenkin Härski oli tutkimus-tuulella ja meinasi jopa lähteä mun mukaan, haha. Suloisia. Aionpas Lauran luokse kyläilemään toistekin! Beware honey.


~
Huomenna rakas saapuu luokseni ja oon ihan omnom-fiiliksillä täällä! ♥

Saas nähdä siis, milloin ennättää ens kerran postaileen. Yritän parhaani, ja lupaan pitää teidätkin ajan tasalla huikeasta elämästäni, parhaani mukaan. Nyt jatkan löhöämistä. Jee. Hurlumhei.


Btw...mulla on nykyään myös Instagram, joten mut löytää sieltä nimellä:


2 kommenttia:

  1. Vau. Kerrankin joku kenellä on enemmän leffoja kun mulla. :) Paitsi kun katon tota kuvaa niin en kyllä paljoa häviä, itseasiassa voi olla että ollaan aika tasoissa. =)

    VastaaPoista