torstai 3. tammikuuta 2013

173
Uusi vuosi, uudet kujeet ~ 2o13

Mun uuden vuoden lupaus vois olla tiheämpi blogin ylläpito, deal? Pahoittelen hiljaiseloa, jos sitä kukaan edes huomasi. On ollunna kyllä sellaista kiirettä, että huhhuh (toisin sanoen, löhösin murun kainalossa lauantaista tähän keskiviikkoon asti, hihi)... Tämä postaus on nyt sitten hyvin hyvin tiivistetty versio. Yritän paremmin jatkossa. Ois meinaan niin pirusti asiaa tänne, etten mä tiedä mistä aloittaa. Joulun jälkeiset päivät... mmmm... mitähän oon tehnyt ees, apua. Noh siskon tyttöjen kanssa paljolti. Singstaria lallateltu ja kaikkea perusmeininkiä. Hiuksiin vetäsin uuden mustan värin, ja nyt ovat kyllä mustaakin mustemmat. Kuinka saan tän enää koskaan irti näistä, pelottavaa...


~
Juuson kans käytiin shoppailulla Tampereella lauantaina, ja hakemassa samalla Rauli meille. R:n kans aika kului lähinnä leffaillen ja möllistellen. Tän miehen läheisyys on parasta!♥ 

Rakastan sua kulta.


~
Uuden vuoden aatto vaihtuikin sit vähän railakkaammin... Itse en juonut kuin pari siideriä, mutta moni muu joi sitten minunkin edestä. Kotosalla oltiin vain, raketit taivaalle ja ja ja...nukkumaan puoli kuusi aamulla? Menossa mukana oli vaikka miten paljon poppoota... Rauli, Juuso, Joonas, Laura, Tomi, äippä, iskä, Emppu, Jutta, sekä pikavisiitillä Kimmo ja Sami. 

(Kuvat leikkasin videoilta, siksi huonohko laatu.)

(Laura muru.)

~
Tänään... on siis keskiviikko. R lähti jälleen Espooseen... Huokaus... Äääws. On jo nyt ihan tajuton ikävä. En tiedä miten osaan taas nukkua, ilman kainaloa johon käpertyä... mhöhhöh. 

Tampereella tosiaan käväisin siinä, Rauli asemalle ja itse Empun kanssa Ideaparkkeileen. Löysin parisen leffaa ja kivan löllöilypaidan. Ilta/yö meni nauraen, leffaillen ja masokistinä syöden über-tulisia sipsejä. Hyi hitto mun suu, vähän vieläkin polttelee. Jo pelkkä ajatuskin. Ja taustalla kuuluu vain Empun kuorsaus. No okei, ei se kuorsaa. Mut jotain tuhinaa kuitenkin. 


 ~
Ja nyt totisesti sinne nukkumaan. See you later.
Goodbye.

2 kommenttia:

  1. Voi jestas, miks musta on aina täällä nää kaikkein kauheimmat kuvat :D
    Joku päivä kyllä otetaan kunnollisia kuvia!

    VastaaPoista