torstai 27. joulukuuta 2012

172
Xmas and gifts 

Sorryyy, piti jo eilen (vai kenties jo toissapäivänä?) tehdä tämä, mutten ehtinyt sitten missään vaiheessa. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan? Hmmh, välipäiviä viettelen, musaa kuunnellen. Palaan näihin päiviin kuitenkin myöhemmin, koska nyt; 

Jouluaattoa ja lahjoja. Rattoisasti se siinä meni, vaikka välillä fiilis heittelikin laidasta laitaan... loppu hyvin, kaikki hyvin anyway. 


Sain kyllä niin ihania lahjoja perheeltä ja ystäviltä (kuvissa vain perheeltä saadut lahjat). Eeva oli tehnyt mulle pipon, ja se oli ihan perfect! Lauralta sain ihania kynsijuttuja sekä pehmohämiksen EMP:ltä. Se on söpppp! Äipältä/iskältä sain ihan kaikkea hui. Kirjoja, leffoja, cd:n, meikkejä / hiustuotteita / hajuveden, pari kynää, ja kaksi peliä PS3:lle. Siskolta hajuveden ja puuterin. Siskon tytöiltä pari kirjaa ja asusteita. Ja iiiiiiiiiiih... rakkailta veljiltäni ehkä parhaat lahjat ikinä. Nemi-sarjakuvakirjoja! Noi on niin parhautta. Ja Billy Talent t-paidan, ja vielä lisäks Wowiin peliaikaa. Huhhuh. Kiitos rakkaat!  


Näin jälkikäteen... Hyvvee Joulua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti