perjantai 30. marraskuuta 2012

159

Heiiipsan taas täältäkin! Postausideoita olis oikeestaan vaikka miten paljon, mutta ei ole ehtinyt tai jaksanut nyt paneutua tähän kunnolla. Jospa ens viikolla sitten... esim. uudet kynnet voisin väsäillä itselleni, ja ehkäpä myös Annelle! Joulukortteja täytyisi tehdä taas lisää, ja sen sellaista. Yksi kortti jopa valmis (alla oleva kuvatus). Postailen niistä lisää sitten, jos saan jotain aikaiseksi vielä. 


~
Hmmh, tänään mä en sitten juurikaan muuta ehtinyt, kuin möllöttää puhelimessa ja tietokoneen ääressä. Kiva ja peruspäivä sinällään, etenkin iltaa kohden parani ja parani. Ja huomenna alkaakin odotettu viikonloppu! Juna tuo mieheni mun luo! Ai että, onkin ollut niin ikävä, etten edes sanoja löydä. Huomista siis odotellessa, todella.

Hey you, yes you. I really love you, more than anything else. 

~
Ja nyt, mönks mönks peiton alle nukkumatin jahtiin. Toisin sanoen... katselemaan jonkinsortin movien. Ehkäpä mä sen tahtiin nukahdan sitten? Aamulla kuitenkin liiankin aikanen ylösnousemus, hrrrrr. I hate it. Kauniita unosia jokaiselle. Viettäkääs mahti viikonloppu! Pus pus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti