torstai 15. marraskuuta 2012

145

Tättärää ~ Muumit on aika kova sana! Veljen (Juuson) kanssa töllisteltiin ilta muumeja, ja kuunneltiin muumimusiikkia! Ahhahahha. Aikas nostalgista, ja hullunhauskaa! Mahalihaksiin sattuu. Tosin voi johtua myös siitä, että meillä alkoi yllättäen tekeen ihan tajuttomasti mieli tomaattikeittoa! Joten ei kun syömään ihan himoonsa, ja nyt turvottaa. Vai miten se meni? Loistoilta jälleen, näitä lisää. ~
Tänään istuin myös hampilekurin kidutuspenkissä parisen tuntia. Nyt on sentään jo valmistakin saaneet aikaan vihdoin. Ylähampaani ovat nyt ready to go! Nyt on syytä hymyyn. Tykkään tykkään. Tammi-Helmikuussa jatkuu hammasprojektin toinen osuus, eli alahampaat. Sitä ''odotellessa''. 


~
Eilisen kohokohta oli ehdottomasti aamupala, sekä nukkuminen.


~
Oon totaalisen rakastunut seuraavaan biisiin... 
Lyriikat, parhautta! 


~
Seuraavaksi kynä käteen ja piirtämään. Hetkeksi pieneksi vain. Koska kello juoksee. Kerronpas huomenna teille sitten, sainko minkäänlaista suttausta aikaiseksi, vai viskaanko kynät samantien nurkkaan ja menen itse peiton alle häpeemään. Luulen siinä käyvän juurikin niin! Muumien muotoisia unia teille, murmelit ~ hey.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti