tiistai 27. marraskuuta 2012

157

Toinen postaus heti perään. Oon nyt ollut noin kolme tuntia, 23-vuotias. Jeijhh. Saas nyt nähdä, mitä tästäkin synttäripäivästä tulee. Luulen, että päivä muiden joukossa. Ei mua nyt kyllä ihmeemmin juhlia huvita edes, ei vanheneminen enää tällä ikää ole niin kovin siisti juttu... vai onko? Ei ainakaan mun mielestä. Kohta oon jo ryppyinen, rusina... hyi ny! Ikäkriisi, menes nyt husvitt**n siittä. No, kerron kuitenkin huomenna (tänään illalla) sitten, miten meni ja selvisinkö hengissä. Muhohahhaa. 

SMILE 'cause I know you can do it !
~
Koska oon tunnetusti tälläinen laiska, saamaton, kotihiiri... vähän ku Karvinen! Tosin se ei oo hiiri... hmmm? No mutta ymmärsitte kai pointin... niin niin, eipä nämä sunnuntai sekä maanantai päivänikään ole muista poikennut suuresti. Kohta katson vielä hömppäleffan (Beatrix potter taiteilijaelämää). Kuten eilenkin (Täydellinen sulhanen). Olihan tuokin hömppää kerrakseen. Pidin kyllä! Suloinen, sopivan siirappinen ja jälleen kerran; ihania näyttelijöitä. Kannattaa katsoa, jos tahtoo nähdä jotain lässynlää rakkautta ja tulla hyvälle mielelle.


~
Tajusin tuossa muuten tänään myös, että voi hermo, JOULUUN ON ENÄÄ VAJAA KUUKAUSI!? Mihin ihmeeseen tää aika ja syksy on taas juossut? Huomasitteko te, minne se livahti...? Itse en (nykyään varsinkaan) joulusta erityisemmin perusta. Se kun on vähän turhan kaupallista, ja näin ollen oleellinen unohtuu. Joulun tunnelma on ihan hyvä, mikäli ihmiset tämänkin katon alla, osaisivat olla stressaamatta. Jotain pientä pitäisi kai ostaa/tehdä joululahjaksi perheelle, ja muutamille ystäville... vielä kun keksisi että mitä! Hui hai. Parasta tässä koko touhussa on ehdottomasti jouluvalot! Vähän valoa tähän synkän ja pimeän kauden keskelle. Ne on niin kauniita. Joten ainoa joulua muistuttava asia, mitä omaan huoneeseeni aion, on jouluvalot. Ja kynttilöitä. Se on riittämiin.


~
Nyt sinne sängyn puolelle, jos tänään nukkumasa saapuisi vaikka vähän edes ennen aamuaurinkoa?
Pliiiiiiiis mä pyydän... ~ bai bai. ♥

2 kommenttia: