tiistai 13. marraskuuta 2012

144
''You're perfect, just like a frozen snowflakes.'' 


~
Aawww nyt sentään. Viimeiset viisi päivää (to-ma) olleet ihanempia, kuin osasin edes toivoa! Rauli seurana siis. On vain niin helppo ja hyvä olla lähellä. ''Sä oot parasta Henna mitä mulle on koskaan tapahtunut.'' ... Tää mies on oikeestikin varmasti enkeli, pelasti mut kyllä toden teolla saapuessaan mun elämään, piti kiinni ja suojeli. Huokaus. Elämäni on aikas 'happy lovestory' tällä hetkellä. Toki pidän jalat maassa edelleen, jottei pudota liian korkealta, jos jokin meneekin metsään. Mutta silti aaw aaww. Tosin vähän tyhjä olo nyt, kun R lähti kotio päin tänään. Ihan outoa olla ilman toisen läheisyyttä. Ehti jo tottua tässä viiden päivän sisällä.~
Pelailtua tuli oikein urakalla, ja hyvällä menestyksellä kerrankin! Alias voitettiin R:n kanssa yhteistuumin (vastustajat Juuso ja Joonas). 'Rahaa kuin roskaa'-pelin vein minä. Ja Monopolissa pyörittelin myös. Muhohahaa. Taitopelejä hei, tuurilla ei ollut osuutta asiaan! Lauantai-iltana ps3 kuumana, NHL12 pelihetkiä, Joonaksen ja Raulin kanssa. Ihan parasta kyllä! Ens kerralla on pakko kaataa Ruotsi... tällä kertaa ei siinä onnistuttu, damn. 


~
Sunnuntaina, eli isänpäivänä pappaa muistettiin kynttilällä. Oli hirmuisen kaunista hautausmaalla, kynttilämeri. Ilma oli vaan armottoman syvältä... vettä satoi ja jäätymiskuolema kävi lähellä. Hrrrrrrr.


~
Tänään heitettiin mieheni juna-asemalle, ja Empun kanssa käväistiin sen jälkeen Ideaparkkeilemassa! Mukaan tarttui kaikennäköistä, jälleen kerran. Joululahjojakin pitäisi jo piiiiiiikku hiljaa alkaa etsiskeleen, ettei tule jälleen kiire (niinkuin joka fucking joulu). Noh... ehkä mä tilaan kaiken netistä, niin on helpompaa.
(kuva: kaupan nettisivulta)


~
Ja nyt omistan loppuyön musiikille, itselleni, ja nukkumatille. Kyllä! 
Nähdään taas... Kaunista yötä, kaikille. 

...

3 kommenttia:

  1. Ihana postaus. ;_; <3

    VastaaPoista
  2. Mullaki on noita wildmildin kynsilakkoja...ööö.. seittemän kappaletta ku toi mörri tykkää lelliä mua. Vähän kyl petyin ku se sinine ja punane näyttää omaavan paljo pigmenttejä mut ei sittenkää ku kynsiin sutasee, pitäis varmaan laittaa satakakskytäkaks kerrosta sitä sitte ni.

    VastaaPoista