keskiviikko 21. marraskuuta 2012

152


With every heartbeat, I miss you.

~
Välimatka on toisinaan syvältä. Luulin olevani hyvinkin tilaa tarvitseva ihminen... että ahdistus hyökkää kulman takaa heti, mikäli katselee toisen nassua pitkäänkin... mutta nyt kun tuon yhden hönön kanssa seurustellut tovin, tuntuu että ikävöin koko ajan vain lisää... ja lisää... etten saa koskaan tarpeekseni söpöilystä ja lällyilystä... Musta on tullu ihan nössö! En saa nukahdettua yksin ja ähh... Ei ole yhtään reilua kyllä nyt tämä. Vierotusoireita... Toivon mukaan kuitenkin viikonloppu tuo tullessaan tämän asian korjauskeinon, ja lennättää R:n luokseni. Se olis synttäritoivomus numero yksi.


~
Maanantai ja tiistai oli ja meni.


Kerrotaan nyt parilla lauseella sentään, vaikkei niissä juurikaan kyllä kerrottavaa edes ole. Valvottua on ainakin tullut taas sitä vauhtia, että alta pois te hitaat. Mä en oikeestikkaan, jos totta puhutaan, ole saanut yhtään mitään aikaiseksi. Melkein hävettää. Mutta minut tuntien; en harrasta häpeää. Mwahha. Nojoo, tosiaan, kotonahan tämä aika on möllötellessä vierinyt. Yhden leffan (One hour photo) katsoin silloin sunnuntai yönä. Ihan jees, erilainen, ovela, ajateltu, välillä vähän piinaava, sekä opettavainen. Suosittelen!


Tänään illalla uutta punaista väriä hiuksiin (arvatkaa muistanko enää merkkiä?), näistä tuli mainiot. Punaisemmat, kirkkaammat, sekä tyvikasvu on tipotiessään. Mission complete ! Suihkun jälkeen testailin ekaa kertaa kunnolla yhtä suolaliuosta hiuksiin (ja taaskaan ei kuvaa, ei muista nimiä, ei mtn.). Toimi todella hyvin mun mielestä. Tuuheutti, paljon ilmavammat ovat kutrini nyt. Ehkä mainostan sitä joku päivä täällä teille. Jos muistan. Koska tuota tököttiä kannattaa hankkia!


Mmmmh, viime yö oli uskomattoman sekava, huhhuh. Juuso-veljeni kanssa jälleen hauskaa. Nostalgia meininkiä ja uskomattoman hulluja youtube-videoita. Kaikkea ne ihmiset kehtaakin julkaista. Me valvottiin aamu kuuteen! Tota joo... Ihan hullun touhua, mutta niin kivaa. (Ehkä mun pitäis tosiaan mennä johonkin töihin/kouluun, ettei tää mun elämä olis tälläistä hulluttelua?) Hahaaa. 


~
HUOMENNA (tai siis jo tänään, keskiviikko), suunta kohti Mäntän baaria, parhaassa seurassa! Vähän juhlistamaan Lauran (meni jo) synttäriä, ja minun (tulossa pian) synttäriä! Sekä sitä, että tämä ystäväni parhain meni kihloihin, hurjaa! Oon hirmuisen onnellinen hänen puolesta. Koska tuo tyttö ansaitsee vain parasta. Mutta niin siis, on kyllä jo aikakin päästä vähän nollaileen ja mennä ihmisten ilmoille. Ja etenkin viettää aikaa vaimon kanssa! Morgan Kane, vapise, täältä tulee Juupajoen kaksi sekopäisintä... (Whiiiii. Oon ihan täpinöissäni.) Illasta ja sen onnistuneisuudesta sitten seuraavassa postauksessa.... Kuulemiin ja näkemiin. ~

2 kommenttia: