keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

50
With my wife


Blogi kutsuu jälleen. Kirjoitusvimma on kova, mutta...Yö on jo niin pitkällä, kello tikittää pian viisi. Siispä yritän tiivistää jälleen asiani ja kirjoittaa yksinkertaisesti. Eilinen ja tämä päivä olleet melko perusarkea. Kotona, nukkumista, leffoja ja niin pois päin. Aloitin mm. katseleen Game of Thronesia ja vaikutti todella lupaavalta ~tykkäsin. Eilen Riina-kultaa näin pitkästä aikaa, olikin ikävä. Pihalla pyörimistä, 'lenkkeilyä' ja valokuvailua. Kuvista ei tosin onnistunut ykskään kunnolla, hehkeetä.


Hmmh, tänään sitten suurin osa meni koomaillen, väsymystä. Silmät pilkkii. Emppu yöppöilemässä jälleen. Töllättiin tuossa ihan mahti leffa äsken, Big Fish! Tuttua Burttonia, täytti jälleen odotukseni. Great! Huomenna...tai siis tänään, Empun kanssa Ideaparkkeileen, tuhlaan taas kaikki rahat. Hähä. Ei vais, mulla oikeastaan ees muuta ostettavaa kuin Eevalle synttärilahja...ei mitään käryä että mitä ostan... voi hele. Noh, ehkä sitä jtn keksii.
 
Viikonloppuna (juhannus) pitäisi tällä tietoa olla vähän hauskanpitoa, karaokea, suunkostuketta... Tiedä sitten mitä siitäkin tulee, toivon mukaan ainakin hyvä ja lämmin keli ~
Fiiliksistäni, sydämen ajatuksista en juuri nyt osaa sanoa oikein yhtikäs mitään. Miettiminen, pohdiskelu, kaikki tunneasiat vähän jäänyt sivuun viime päivinä. En ole antanut niille valtaa. Ollut niin paljon menemistä, tekemistä, seuraa, ja väsymystä. Voihan se olla, että heti kun jään jälleen yksin, vailla muuta ajateltavaa, niin sydän putoaa pohjalle jälleen palasina. Kummallinen tää ihmisen ajattelutapa. Hmph, ainoa mitä haluaisin just nyt on... rakastuminen. Se tunne on niin käsittämätön, saa hymyilemään synkkien sadepilvienkin keskellä. Mutta ei, ei tunnetta ihanaa lain. Ei. Missä on ihminen, jota oon odottanut niin pitkään? Missä...? Ootko edes olemassa...?
.
Ps. Liityin muuten 'Rakkausrunot.fi' -sivustolle, saa rustailla runoja sinne. Katsastakaa ihmeessä, klikklik; Punkki !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti