perjantai 8. kesäkuuta 2012

44


Voi svidutus. Ihan näin niinkun lievästi, kevyesti ilmaistuna. Esim. Värjäsipä iskä hiukseni (värillä jota en pyytänyt), ja putkeenhan se meni taas kuin Jeesuksen pääsiäinen muinoin. Arhgghhgh. Ihan kuparin/oranssi ovat nyt hiukseni mun. Mutta joo, voin kertoa, EI OLE KAUAN. Mikäli se musta riippuu. Hohhoh, tämä ilta meni kyllä muutenkin niin käsille ettei mitään rajaa. Jotkut osaa välillä kyllä valita juurikin ne sanat, kaiken väärimmät. En halua edes tietää mitä juhlaa aamusta tulee, kun pitäis jo vajaan 3-4 tunnin päästä olla kilkkeenä ylhäällä. Oon aivan rättipoikkiväsy, mutten siltikään saa unta... Sattuu ja vituttaa, ahdistaa ja itkuttaa. Mutta saa riittää tältä iltaa, jaksa enää liikahtaakaan. Onneks sentään Juulia oli meillä yötä, niin en ihan niin totaalisen paljon menettänyt hermoja, toivoa. Tyttö rakas.
...
Päivällä tuli tosiaan käytyä Ideaparkissa(jälleen), kera Lauran ja Juuson! Kivoutta oli. Paljon mtn ostanut en, mutta jotain pientä tottakai. Ainakin topin, kaulakorun, piilarinestettä, 'Klikkaa mua'-sarjan, kasvorasvan, mmmm... ja Rockjetin ihana myyjä antoi mulle jännät piilarit, ilmaiseksi. Aika rajut, tykkäsin kovin. 
...
Näihin kuviin ja tunnelmiin ~ pakko todeta loppuun; fuck u all! Onneksi pian on lauantai ja mustikkashotit. Kiitosnam. Huomisen hammaslääkäri käynti ei oikein innostaisi, mutta...nyt hyvää yötä. Aamua, mitä lie.

(kuva: weheartit)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti