keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

41
Crazy Factor

Hähää, tuli äsken tehtyä Crazy Factoriin tilaus, jeeee! Lisää lävistyskoruja tuo siis posti taas pian minulle. Diudidiiii. Kaikennäköstä piikkiä, palloo, rengasta yms. Hiukan jo tekisi mieli käydä ottamassa ne poskilävistykset, tai silmäkulmaan... tai kolmas koru alahuuleen. Kenties napakoru? Hmmh, syksyllä kyllä aivan pakko. Niinkuin sen tatuoinninkin jo haluaisin... en vain tiedä oikein millaisen/millaisia? Tai mihin. Voi elämä. Noh, ehkä se selviää aikanaan. 

(aiemman lävistyskoruni)
...
Tämä päivä oli oikeastaan niin perusmeininkiä jälleen ettei mulla tänne oikein mtn sen kummempaa asiaa. Empun ja Juuson kanssa ilta möllöttäen ''Kyllä isä osaa''-sarjaa..yms. Ja nyt kirjoitan tänne jotain mitä sylki suuhun tuo. Tai oikeastaan mitä näppäimiä sormet painelee. Huomenna passikuviin! Siitä voi tulla melko... mielenkiintoista. Naurattaa jo valmiiksi. Huomenna illalla Orituvalle syämään, Lauran vain nappaan mukaani. Voevoe...niin paljon touhua. Koko viikoksi. Mutta mikäs sen parempaa.♥
...
Huomaatteko, paljon paremmilla fiiliksillä oon heti, kun en ole yksin! Vaikka pitkin päivää olo olikin aika turhautunut. Mutta, nyt voisi eksyä unimaailmaan~ huomenna on tosiaan pitkä päivä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti