tiistai 11. joulukuuta 2012

166

Hii ja hoi. Sen lisäks, että mua väsyttää ja ärsyttää kuin pientä oravaa (jonka koko käpyvarasto on jäässä), niin mulla ei ole nyt mitään asiaa tänne. Oon ehkä tylsä, tai muuten vain aivokuollut yksilö. Sunnuntai ja maanantai meni Empun kanssa, jne. Nyt oikeastaan pitkästä aikaa ihan yksin. Oma rauha kullan kallis! Vaikkei seurassakaan vikaa ollut toki, mutta nyt vain sellainen olo että pää poksahtaa jos kuulen vähänkin puhetta jostain suunnalta. Hrr. Nukkuun tekis mieli möngertää (jälleen), mutta jos vaikka leffan jaksais vielä katsoa ja omistaa pari tuntia edes aivojensa lepuuttamiseen. 

Leffailtua on kyllä viime aikoina tullutkin ihan  liikaa  kiitettävästi. Yritän muistaa, mitä kaikkea oon töllistellyt... siitä listaa seuraavaksi... koska näistä lähes jokainen oli katsomisen arvoinen, tavalla tai toisella!

*  Closer / Iholla - Aikamoista... nimensä veroinen, eli melko härö. Mutta tykkäsin kyllä toisaalta, jäi mieleen. Joltain osin vähän soutaa-huopaa meininkiä, mutta kannattaa silti katsella. Ainakin suhteellisen realistinen.
Merlin - Oi ihana, tällänen sulonen fantasialeffa! Joltain vuodelta kivikausi (huomasi tehosteista ja grafiikoista joissain kohti), mutta aaaaw... kaikki jotka tykkää fantasia/ritarileffoista, rakastuu tähän takuuvarmasti.
Vares (kaidan tien kulkijat) - Ei pöllömpi. En aikasemmin Vares-leffoja katsonut ollutkaan. Tämän jälkeen katson ilman muuta muutkin. Yllätyin positiivisesti. Good job Finland.
Eragon - Tän olin nähnyt ennenkin, joskus vuonna kirves. Melkosen perusfantasiaa jälleen. Mutta mikäs siinä, tykkään. Ihan kiva. Kirja vois olla parempi... odottelis tuolla hyllyllä lukemista. Joskus sitten.
Sooloilua - Jälleen yllätyin positiivisesti! Oletin jtn ihan muuta, mutta täähän olikin hyvä. Oikeesti. Olisin toivonut vähän jotain muuta loppuratkaisua, jotta ihmisille menis päähän, ettei pettäminen kannata.

~
Tota hömmm hömmm... ylläolevan tekstin kirjoitin viime yönä silmät ristissä, ja nukahdin suurinpiirtein näppäimistön päälle... joten luovutin, menin nukkumaan, ja päätin tänään tehdä tämän postaukseni loppuun. En nyt heti ainaskaan muista, oonko muita leffoja katsonut viime aikoina... mutta olipahan tuossakin jo jotain. 

Hommasin muuten vihdoin sen ''känni''kameran, joka on työn alla ollut jo tovin jos toisenkin. Tuurista, Nikonin joku peruspokkari, 50 eurolla irtos. Eiköhän tuolla taas sen aikaa pärjää, kunnes onnistun jälleen uittamaan sitä jossain, ja se sanoo poks. Varovaisuutta kaivataan, köh.


~
Wäääää... muuta asiaa ei tosiaan olekaan nyt. Paitsi, että ajattelin värjyyttää lettini mustaksi! Vaihtelun vuoksi, pitkästä aikaa. Luultavasti kadun, koska rakastan ylikaiken tätä punaista tukkaa... mutta mutta, välillä vois mustaa kokeilla. Saahan tuon punaisen takas sitten taas, kun siltä tuntuu. Diudiu, joten hiuspostausta luvassa, joko tänään tai huomenna. See you soon dudes! Luv luv.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti