tiistai 18. joulukuuta 2012

169
Tyhjä pää, täynnä ajatuksia,... what!?


Joopajoo. Saastanan joulu jo vajaan viikon päästä, ja kiinnostus korkeuksissa. Joululahjat oon sentään jo hankkinut... en vain vieläkään yhtään tiedä mitä aion jouluna... katsella joulupukin kuumaalinjaa ja mussuttaa pipareita, odotella että menee pian ohi koko hässäkkä? Ärrrh... useimmiten on vähän edes joulumieltä ollut... mutta ei kyllä tänä vuonna, jotenkin tiedän sen jo nyt. Tosin muuten mun fiilis on kyllä eilen ja tänään ollut paljon parempi kuin pitkään aikaan! Ei siinä. Jäätävä ikävä vain, mieheni luo. Noh... ehkä kärsivällisyys palkitaan. Ainoa joululahja mitä haluaisin... olisi R:n lämmin syli. Ei mitään muuta, kiitos.


Huomaa, etten enää hetkeen ole valvonut öisin, kun ei tännekään ehdi koskaan tulla rustaileen. Vääryyttä. Vihaan tätä unirytmiä. (Moneskohan kerta, kun sanon ton?...) Ei jaksa tehdä mitään, vain koska nukkuu tarpeeksi... öö miten se on edes mahdollista? Päivät menee ollessa ja ihmetellessä, en mä osaa tehdä mitään valosan aikaan. Kiva vampyyri. Katsella vain töllöä, kuunnella musiikkia, juoda kahvia, ja taas vähän vielä lisää vain olemista ja ihmettelemistä. Aika rankkaa. Ja varsinkin huisin jännittävää. Pitäis vissiin hommata elämä jostain... muhohahhahaa...


Sunnuntaina Tampereella käväisin, Empun, Juulin ja äipän kanssa. Voi härreguud sitä ihmispaljoutta! Yhtä ahdasta kuin valaalla sardiinipurkissa... Hyi. Selvisin hengissä kuitenkin. Tarttui sieltä viimeisten joululahja ostosten lisäksi mukaan myös itselleni kaksi kynsilakkaa. Musta ja läpinäkyvä on multa kans aina loppu. Joten, piti hankkia uudet putellit. H&M:n lakkoihin oon aina ollut tyytyväinen, eikä mun mielestä 3,99e edes paha hinta. Kuivuu suhteellisen nopeasti ja peittää hyvin. Kiitos nam. 


Juulia ja Eelikin eilen kyläilivät. Ja Eeli totesi että mä oon 
joulupukin puhuva nakki... mitä tuohonkaan ny sanois. Haha.

Jepajepa. Ei vissiin muuta tällä kertaa. Jos vaikka tänään vielä keskittyis tuon redbullin tuhoamiseen, hereillä pysymiseen... ja myöhemmin ehkäpä jälleen Vares, med Juuso. Tuo ylläoleva Vares (huhtikuun tytöt), oli ihan huikee jälleen kerran! Katsokaa ihmeessä. Pakko kyllä hankkia itsellenikin jokainen niistä... mulla taida olla kuin 4 ensimmäistä vasta... muutenkin olis kyllä ihan sikuna leffa-sarja-hankintoja, johon pitäis investoida... noh jos vaikka joulun jälkeen sitten. 

Nyt kuittaan täältä. Nähdään taas, ellei sokeuduta. Hoho, hauskaa... se on HEI HEI !

2 kommenttia: