perjantai 19. lokakuuta 2012

130


Homman nimi on pikapostaus. Ei ole aikaa (tiedän että teitäkin huvittaa yhtä paljon kuin minuakin), mutta oikeesti. Nukkumaan pitäis. Ja mä vain jumituin taas kerran musiikin ja Youtuben ihmeelliseen maailmaan. Ei sen puoleen, ettäkö mulla sen kummempaa asiaakaan olisi, mutta silti. 

Tänään oli sen verran koomapäivä, ettei hyvä tosikaan. Mä vaan rötväsin, laiskailin, nukuin, olin tekemättä niin yhtään mitään. Ja söin. Sade, sais kyllä jo hiukan edes välillä loppua. Niin ikävä aurinkoa. Sniif.


~
Mmmh ja, eilinen... noh se sujui sukkelaan Empun kanssa, leffatessa ja sen viimeisimmän postauksen parissa. Karkkia tuli syötyä ja namnam. Kivaa, mukavaa, hauskaa, kanssa tytön pienen, niin rakkaan.


Leffatarjonta oli ''höpönlöpön happy ending''-rakkaustarinoita. Ihan katsottavia kuitenkin, kumpikin. Ensimmäinen (A Cinderella Story) oli vähän lapsellinen, mutta hyväntuulinen, hyviä näyttelijöitä. Ja toinen (Rakkauskirjeitä Julialle) oli...mmmm... suloinen, kaunis. Alusta ehkä hieman tylsistyttävä, loppua kohden parani. Suosittelen.

~
Viime päivien pimeyteen on todella paljon valoa tuonut myös... se yksi ihana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti