sunnuntai 7. lokakuuta 2012

121

''Make a promise, please
You’ll always be in reach
Just in case I need
You're there when I call
This is all so new
Seems too good to be true
Could this really be
A safe place to fall''

~
Halloota halloo ja hyvää iltaa, kaikille. Lähinnä itselleni, olenhan sentään paras. Eiku mitä? Mwah hauskaa. Viikonloppukin jo kohta taas oli ja meni. Huomasitteko? En poistunut sitten niin yhtään minnekkään. Musta on varmaan tulossa mökkihöperö... ellen ole jo... pelottavaa. 


~
Mulle kuuluu sekä hyvää, että huonoa. Aloitetaan jälkinmäisestä, jottei jää paha maku suuhun. Pthyi. Ensiksi... mun tietokoneen näytönohjain hajosi (isokiitos oi sähkökatkos!). Ei siis mtn pelailua, ei musiikkia kunnon kajareista, ei mitään, ennenkuin jaksan hommata uuden näyttiksen tilalle. Eikä maksa kuin paljon, stna. Miten kaikki elektroniikka hajoaa mun käsiin? I don't get it! 


~
Hmmh. Ja toinen mieltä maahan painava asia on se, että mulla on kaamea ikävä! Tahdon luokse hänen. Todella, todella tahdon... Mut samalla tää fiilis on ihanakin... koska tiedän, etten ikävöi yksin.

Ja nyt kun sopivasti päästiin ihanan äärelle, niin eilinen... hohhoh. Oli ehkä kivoin perjantain. Veli perheineen kävi kylässä. Ja loppuaika menikin Juulin kanssa. Naurettua tuli ainakin niin paljon, että mahalihakset on (varmaan vielä viikon päästäkin) hellänä. Seuraavaksi kauniit kuvat kertovat perjantaistani enemmän kuin tuhat viisasta sanaa...

(Harvoin sitä näin edustavia ollaan...)
(''Frezza, jota ei koskaan juotu.'' - Se olikin vanhaa, arvaa huvittiko huomata se? Ei.)
(Omnomnom, oli herkkua.)
(Älä koskaan anna Juulialle kameraa, tai löydät pian sadoittain kuvia...)
<3
Juulia varmaan rakastaa mua taas vähän lisää, kun se huomaa nää
meidän niiiin kauniit, ''malliainesta''-kuvat täällä. Puspus ja tuitui, jo etukäteen.

~
Lauantai meni Empun, ja veljeksieni seurassa. Ei moittimista. Meikeillä jaksoin hetken leikkiä, mutta en tosin kunnon kuvaa edes ottaa. Noh. Kuitenkin, syksyisiä värejä, jeee. Oon kyllä todella tyytyväinen noiden luomivärien kirkkauteen ja pysyvyyteen! Voin joskus vähän kuvailla meikkejäni, tehdä niistä postauksen, niin tiedätte millä mä naamani aina 'sotken'. 

~
And now, sleep.
Beautiful night, to all.

2 kommenttia: