keskiviikko 17. lokakuuta 2012

128
You color my world

Jaah, mitenkä tän nyt aloittaisi taas jotenkin järkevästi? - tuskin näin ainakaan. No mutta ei se mitään. Ei järjen kuulukaan toimia tähän aikaan. Varsinkaan näin ''aivot narikkaan''-illan jälkeen. 

On parin viime vuorokauden sisään naurettu kyllä illat siihen malliin, että oikein poskilihaksiin sattuu. Eilinen ilta ja yö veljen kanssa taiteilua, energiajuomaa, aamuun asti valveilua. En itse nauramisen lisäksi tainnut saada muuta aikaiseksi, kuin yhden ruusun akvarelli-värein. No, onhan sekin jotain sentään! ''Oks teillä dumstereita damstereita dumpsdumps...?'' - älkää edes kysykö.


~
Rose Akvarellipuuväreillä + mustalla tussilla.
(c) punkki
~
Eilen tosiaan kuuteen tuli valvoskeltua, ja samoilla silmillä aamusta Tampereelle. Sain odotella autossa, ja nukkua. Koko päivän. Äippä ''käväisi'' sydäntutkimuksessa. Onneksi ei sepelvaltimotautia löytynyt kuitenkaan, vaikka niin epäiltiin. Siinä siis jälleen yksi ihana asia tälle päivää.  Juulia napattiin matkaan Tampereelta meille, ja koko ilta/yö, meni aivan hullutteluks. Me ollaan kyllä yhdessä sellainen sekopää duo, ettei toista varmaan ole. Syömistä, naurua, leffa (Love Happens, it was really cute!), naurua, hedelmä'smoothiee', naurua, ja viel vähän naurua. Ihan parasta, ykköstyttö! 

''Besides you where ever you go.'' ♥
~
Jooh, ja loppuun nopsaa runo (viimeyön tuotoksia). Seuraavaksi pompin sinne nukkuun vihdosta viimein. Eihän tuo kello olekaan kuin rapeat kuusi. Aamu sarastaa ja titityy. Hyvää yötä ja mukavaa huomista (siis tätä) päivää ~ Keep on smiling! Kisseeeeeeeeessssss...

~

Et rikkoa saa.

Tiesin tän päivän vielä koittavan
Saavuit mua pelastamaan

Enkelikö lienet 
Tiedä en

Kun oot lähelläin, näen valon voittavan
Sä tulit mut maasta nostamaan

Untako lienet
Herätä halua en

Olen elossa taas, ansiostas 
Sä et lähtenytkään, minnekään

Rakkauttako lienet
Sanot sen "sua kulta jätä en"

Olet totta 
Olet unelma
Olet enemmän 
Kuin voisi toivoa

Koske hellästi
Halaa tiukasti
Rakasta pysyvästi

Suutelen silmät kii
Sua 
Huuliasi loputtomiin 
Mua
Ei enää pudottaa saa
Pyydän
"ethän riko mua milloinkaan?"

~ punkki 

2 kommenttia:

  1. oon niin kaunis, hahahaa mitä kuvia taas! oli kiva päivä eilen♥

    VastaaPoista