torstai 11. lokakuuta 2012

124
Värinpoistoa ja ikävöintiä ...

~
Siniset hiukset ovat historiaa. (Ehkä ne joskus tekevät paluun.) Tosiaan, värinpoisto, ja nyt on hiukset melko koomiset. Aivan vaaleat! Ja jostain kohtaan sinisiä raitoja... köh? Punaiset hiukset olisi kai ehkä tavoitteena, en vain tiedä joutuuko toisen värinpoiston vielä ennen sitä. Ja hiukset kiittää. Not! Onpahan tääkin pää pakko ikuistaa, joten huomenna kuvia. Kiltisti ovatkin kyllä kameravauvani kököttäneet hyllyllä viime päivät. 
~
Tähän päivään ei sitten sen kummosempia, ei mitään. Eikä eiliseen sen paremmin. Vihdosta viimein (piti jo aaaajat sitten) katselin Saksikäsi Edwardin ! Ja rakastuin uudestaan. Se on niin ihana. Tänään vuorossa PS. I love you. Sekin on nähty miljoonasti, ja aina yhtä koskettava, mahtava ja suloinen. Peiton alle ja sniiiif sniif.


~
Kaupoille pitäis päästä, mut en tiiä millon. Tampere kutsuu kyllä lauantaina, mutta ihan muusta syystä... purrrrrr...  Huomenna olisikin edessä piiiiiiiiitkästä aikaa kynsijuttuja, tykkään! 

Nomnomnommm...
~
Tänään oli niin harmaa ilma, että oikein kylmä tuli jo pelkästä ajatuksesta talven lähestymisestä. Mä en taho! Kesän ikävöinti oli siis tosiasia tänään. En mä siitä kuumuudesta niin välitä, mutta se aurinko, valoisat yöt ja kaikkea. Oli kyllä huikea kesä muutes. Provinssi ehkä se parhain kokemus. Ja lomareissu perheen kanssa, vaikka välillä se olikin yhtä piinaa. Mut voi äääw. Tahtois niin paljon hyviä hetkiä takaisin. Noh, vielä oon tyytyväinen sen aikaa, kunnes lumi sataa maahan. Että vihaankin talvea näin paljon. Hrrrrr.

 Summer 2012 ! 


Toivottavasti teillä kaikilla muillakin oli kiva kesä!

~
Nyt sen leffan pariin sängyn pohjalle. 
Heipähei, ja hyvää iltaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti