sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

206
Mieti mitä jää kun mä lähden täältä, kun mä kuolen? 
Mut ei syytä huoleen, se päivä ei oo vielä tänään.

~
On kyllä ollut hirveen kiirus viikko olevinaan, kun kaikki mitä tänne kerron, tulee jälkijunassa...tai jää kokonaan kertomatta. En ees koita saada taaskaan mtn romaania kirjoitettua, koska ei vaan ehdi, eikä saa mtn valmista. Fiilis on ollut myös vähän hukassa koko viikon, mutta... eiköhän se nyt jo taas parempi. 

~
Tiistaina käväistiin Juuson ja Raulin kans kaupoilla! Kameraa lähdin ostamaan, ja niinhän mä teinkin. Ihan huippu ostos, mitä nyt vähän kerennyt tuota testaileen. Canon Powershot sx500 is, ihanan pikkunen, ja muuteskin pokkariksi ihan loisto. Lähestulkoon samanlainen, kuin se mun aikasempi Canon, josta luovuin sen takia, että näyttö hajosi. Ostin tän vähän niinkuin sen tilalle, ja kannattava kauppa olikin. Tyytyväinen asiakas kiittää Anttilaa.

(kuvat: google)

~
Torstaina näin Lauraa, hyvin hyvin sateisissa ja kylmissä merkeissä! Hauskaa oli, vaikka kevään ensimmäiset kastelut saatiinkin heti niskaan. Hohhoh. Oli jokseenkin huvittava ''kävelyretki'', mut mikäs siinä. Kaikkeen mä ton Lauran kans joudun, eiku... Khihhih. 

Loppuilta mulla menikin sit pelaillessa yhtä korttipeliä veljesten, Raulin ja Markuksen kans. Vedin koko illan ihan himooni ED:iä ja Markuksen leipomia pähkinäkeksejä, oi että. 


~
Lauantaita ootinkin oikeestaan koko viikon, ja pianhan se saapuikin sit! Aamu 11:00 Julia tyttönen matkusti junalla meille. En muista millon viimeks ees nähty, jo oli aikakin. Ihan hirmuisen kiva päivä! Laitoin Jullen kynnet, ja meikin, valokuvailtiin paljon, ja vielä myöhemmin lähettiin yhessä (+Juuso & Emilia) shoppaileen Ideaparkkiin. Löysin vaikka mitä jännää. Jeejee. Onnistunut päivä oli, voi että. Julia on niin kultanen, todella rakas. Hänen kaltaisia ystäviä on oikeesti harvassa. Girl, you're like an angel.


Kynnet + meikki...


~
Tänään onkin sit jo sunnuntai, ja aurinkoinen päivä olikin meinaan! Viihdyin melkein koko päivän ulkona, musiikin kera. Ja välillä myös siskon tyttöjen kans. Huomiseks on kans luvattu kivaa keliä, joten marssin taatusti huomennakin ulos, kamera mukaan ja matkaan. Tänäänkin joitakin otoksia tuli napattua, mutta niistä sitten vaikka erillinen postaus. Hyvähyväjeejee. Nyt meikit pois ja murun kainaloon turvaan tölläämään jonkun sortin kauhuleffaa. Hurrrrrrrrlumhei...


3 kommenttia: