torstai 27. syyskuuta 2012

114

Päivää. Edistystä - kirjoitan kerrankin ''päivällä''. Tai no piti, mut vähä veny taas. Tää hullu on kääntänyt unirytmin toisinpäin (nukun siis yöt jopa), niin eihän mun koskaan tule nyt sitten tehtyä mitään 'omaa'... en ole katsonut leffoja, en rustannut runoja... inspiraatio huutaa vain silloin kun on jo niin väsy, ettei kykene hievahtaankaan. Tämänkin ylläpito on jäänyt taas ihan tyystin. Mutta en esitä olevani pahoillani, koska öiden nukkuminen on tehnyt ihan hyvää. On mukava olla pirteä (no okei, ainakin suuhteellisen pirteä!) päivisin, vaikka en mtn hyödyllistä tekisikään.  Myös ylenpalttinen asioiden ajattelu, pohdinta, märehtiminen-murehtiminen on jäänyt vähemmälle. Asioilla on siis puolensa. Mutta, en usko tämän päivärytmin säilyvän kauaakaan, mikäli yhtään itseäni tunnen.


~
Kuulumisissa ei järisyttävän paljon kerrottavaa ole. Tuliko yllätyksenä? Illat pelaten veljien kanssa Wowia (ah, loistavuutta!), ja ömm pihalla toki pyörinyt sen mitä sade on suonut. Ilmat ainakin näyttäis kylmenevän kauheeta kyytiä. Ei talvi vielä saa tulla!!! Aurinkoisia syyspäiviä kaivataan, kiitos. Ja taas mun tekis mieli kahvia, voi piru. 

~
Eilinen tosiaan Lauran kans ihmetellen. Kamera kuumana, vaikka muuten oltiinkin vähän jäässä. Kiva päivä, kiva tyttö, kiva siideri, kivaa kaikki. Diddidiididii.


~
Mmmm mitähän muuta, ei mitään. Töks. Päässä on yhtä paljon ajatuksia ja ideoita, kuin aavikolla vettä. Viikonloppukin lähentelee, eikä mitään suunnitelmia. Aika köyhää! Kai mä kotona jälleen. Mitä muut aikoo viikonloppuna, kertokaa mulle? Hei c'mon., ihan niinku for real. ''Nyt äkkiä jotain sutinaa!'' Hah.. Ei mut ihan tosi, ehkä mun pitäis alkaa tekeen jotain, käymään jossain, edes välillä, jotta olisi jotain järkevää sanottavaa tännekin. Hohhotihoijjaa kun jännittävää tekstiä, taas. 

Ruokaaaaaaaaaaa ...
~
Viime viikolla tilattu kamerakin (Rollei Sportsline 62 Dual Silver) saapui tänään, ja voin kertoa: lähtee kyllä yhtä nopeaan takaisinkin. Asiakaspalautus kiitos ja goodbye. Voi nyt jeesus mikä roska. En vissiin huonompaa kameraa ole nähnyt. Jopa mun kännykän kamera on parempi. Että, en ihmettele hinnan alhaisuutta. Älkää vaan koskaan ostako. Oikeesti. Hyi. Uuden (tai siis kahdenkin) kameran osto siis edelleen edessä.


~
Ja nyt kuitti ja kiitti ja byebye.
See you to the next time. 

<3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti