sunnuntai 23. syyskuuta 2012

113
What I feel

Heipparallaa! Näin ikuisuuden jälkeen. Kirjoittamaan ei ole ehtinyt sitten viime ke-to yön. Outoa. On tullut valvottua aivan liikaa, silmät meni välillä väkisteen kiinni, painoivat ainakin kolmetoistatuhattakiloa, hhuh. Kerrataanpa... ööm... no joo. Mulle kuuluu... sekavuutta! Hyvä fiilis, mutta erittäin erittäin hujanhajan. Tuntuu ettei sydän oikein osaa päättää mitä haluta. Aivot tosin nyt päätöksensä on tehnyt jo aikoja sitten.  Ihan kuin en uskaltaisi... tuntea. Jokin pitelee kiinni, sitonut mut tiukasti ja vaikka miten rimpuilen niin en pääse vapaaksi. No... ehkä tämä pikku hiljaa hiipien tästä. 

~
(kuunnelkaa sanat, hyvin hyvin tarkoin!)

~
''Torstai on toivoa täynnä.''... Tai sit ei. En meinaan enää muista mitä silloin tein, en kai yhtään mitään. Koska on niin muistikuvatkin hukassa. Ehkä mä nukuin koko päivän? Noh... whatever. Tuskin missasitte mitään tärkeää.
~
''Perjantai on pahin.'' ... Mmm osittain kyllä. Mutta toisaalta... kiva päivä. Empun (ja osittain Juulian) kanssa touhuten. Valokuvailua, meikkailua. Vetäisin kunnon ''gootti''meikin +asun, ja näytin aika julmalta. No ei. Tykkäsin, täytynee harkita toistekin. Vaikka epäilin, niin musta/punainen huulipuna olikin ihan kiva. Illan olin aivan poikki. Nuokkumista istuvaltaan ja palelua kuin pieni orava pakkasaamuina ainakin. Ja tarpeeksi nuokuttua, ei uni yöllä maistunutkaan enää. Jotenkin arvattavaa. Yön olin siis puhelimessa. Puhelu, joka sai itkemään ja olisi tehnyt mieli yhtäaikaisesti huutaa, halata, itkeä, tappaa, suudella, hymyillä, nauraa ja vajota, tai lyödä luuri korvaan. Selkeää, eikö?
~
''Lauantaina lallattaa.'' Parin tunnin yöunien jälkeen heräsin kuin heräsinkin, ihme ja kumma pirteänä puoli kuusi aamulla. Tampereelle. Ja loistava päivä olikin! Raulin kanssa hengailua, parilla tuli kävästyä Passionin huudeilla ja ääw. Siinä vasta herrasmies. Ihanaihanaihana. ♥ Loppuilta menikin pelaten, nukkuen, ja Juulin kanssa. Kivvaa! Iskän yks kaveri kaukaa poikkes kylässä, todeten mulle: ''Kuules pimu, luulet sä ny sitten olevas kauniskin noiden vihreitten hiusten kans ja hakaneuloja huulessa?'' Hahahha. No tota... luulen! Eiku mitä.
~
''Sunnuntaina sataa.'' Raikasta, harmaata, hyvä mieli. Musiikkia, kahvia, kroisanttia (omnom), kohta veljien kanssa Wowitusta, ja ja ja ja redbullia! Tästä tykkään. Loppuillan suunnitelmista ei tietoa vielä.

~
Naamakuvia, koska meikki. Ja piporakkaus.

~


~

Lauantai.

~
Ja nyt, jospa nyt oisin kirjoittanut tarpeeksi tälle postaukselle.
Jatkuu ensi jaksossa. Täydellisin ja sekavin lopetus viikolle,
aikoihin. Kiitän ja kumarran. Voi pojat tuo Redbull maistuu hyvältä.

Anyway... I feel good, now ! 

2 kommenttia: