sunnuntai 9. syyskuuta 2012

106
Hei taas! nyt kokoan itseni ja purkitan viime 
päivät lyhykäisesti kertoen. Sovitaanko näin?

Nyt on koko Klikkaa mua-sarjan ykkös tuottis katsottu! Äääää... niin ihana, aito, tapahtumarikas. Siis oikeesti, tykkäsin paljon enemmän kuin osasin odottaa. Ootan jo innolla, milloin ilmestyy toinen tuotantokausi. Pakko hankinta. Oikeesti, kannattaa katsoa! 


~
Mä nukuin lähes koko päivän tänään, univelkoja kenties? Enkä ihmettele yhtään, että hereillä vieläkin, seuranani vain armoton pääkipu. Ilta meni Wowia pelaten veljien kanssa, ja loppuyö tosiaan tuon telkkarin äärellä. Huomisesta tulee pitkä päivä, pitäisi vissiin Ideaparkkiin pitkästä aikaa Empun kanssa. Toivon todella saavani pian nukutuksi (asiaan ei varmasti auta, että kirjoitan tässä just nyt, köhköhköh...), en haluaisi kyllä olla aivan kuollut koko päivää. Ihmisen mieli, niin tyhmä välillä.

~
Eh... tarkemmin kun mietin, en edes tiedä mitä kertoisin. Nää mun viime päivät on vaan mennyt kotona, henkisesti vuoristoradassa, aika niin hujahtaen, ettei vain ole mitään kerrottavaa. Ens viikkoa odotan niin niin niiiiin innolla! Luvassa pitkästä aikaa kunnon menoa ja meininkiä, sovittuja tapaamisia ja kaikkea muuta mukavaa. Kynsijuttuja haluaisin tehdä myös pitkästä aikaa... missään vapaaehtoisia, heih? Torstaina tuli kävästyä kaverin kans terassilla parilla. Leppoisaa seuraa, kylmä sää ja maukkaita juomia. Ehkä ainoa kerta aikoihin, kun poistuin Juupikselta. Pelottavaa.

Lämmintää kaakaota / Joonatan ja miehekäs juoma / Lisää makoisia juomia.
Ihania kynttilöitä, tunnelmaa, ah / Aamuaurinko / Minä jeejee.
Kerrankin hyvää pitsaa! / Juulia ja Emilia. / Juulian kanssa katseltiin vähä jalkkista. 
Uusi matto saapui myös ''linnaani''.  Ihana tulokas.
~
Noin, purkitettu. Ja nyt nukkumaan jotta jaksaa taas hetken pienen. 
Bonne nuit. 

2 kommenttia: