sunnuntai 29. joulukuuta 2013

307
Persoonallinen kalenteri


~
Heis! Mä aattelin kertoa tänään vähän kalenteristani, jonka vasta pari päivää sitten kotiutin. Tai siis postihan sen mulle kiikutti. Mutta siis, tilasin kerrankin kalenterin itselleni. Oon järisyttävän huono käyttään mtn kalentereita, koskaan. Mutta kerta se ensimmäinenkin? Ehkä. Ainakin lupaan yrittää. Ootte varmaan kuullut joskus nettikaupasta; Persoonallinenkalenteri.fi ? Mä kuulin tästä kaverin kautta, ja tykästyin ideaan. Sai tehdä kivasti omannäköisen ja kaikkea! Itse kalastin kansikuvat netistä (joka pikkukuvan erikseen), ja loin niistä kollaasit. Tuli ihan kivat, mun mielestä ainaskin. Kalenteri itsessään on melko pelkistetty, ja sellaisen just halusinkin. Koko olisi saanut olla isompi, itseasiassa luulinkin tän olevan A5-kokoa, mutta se olikin pienempi. Noo, ei se mtn, pienihän mä itekin oon. Hoho. Nooh... Mitäs pidätte?

   

2 kommenttia:

  1. Sun kalenterista tuli tosi magee! Innostuin kans näistä kalentereista, kun Laura bloggasi niistä :) En tosin viel ole saanut aikaiseksi omaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana.<3 Mäkin kyl tykkään tästä. :) Kannattaa kyllä tilata, saa ainaskin omannäköisen siitä! ^^ Ja Lauran ansiostahan mäkin tän innostuin hankkimaan. :')

      Poista