maanantai 7. lokakuuta 2013

264
Last friday night

~
Heipparallaa! Melkein viikko taas mennyt viime postauksesta, pahoitteluni tästä. Mulla on ollu ihan hitsin kiireinen viikonloppu. Muru oli koko viikonlopun veljellään Turussa, oli hieman hassua olla erossa muutama päivä, hui. En muista ees milloin viimeks ois esim. nukkunut yksin... Onneksi kuitenkin kotiutui tämä otukseni eilen, turvallisesti! ♡ 

Mun viikonloppu oli tosiaan touhua täynnä. Ensin perjantaina näin pikaisesti ihanaa Lauraa, ja ilta mulla menikin kahden mahtavan naisen kanssa baareillen ja iltaa istuen. Lauantaina näin pikaisesti Eevaa aamusta, hänen meikkauksen merkeissä. Suvin kanssa oltiin pitkällä ja tuulisella päivälenkillä. Lauantai-ilta sujui mukavasti ja rennosti Empun kanssa hengaillen. Katsellen Kumman Kaa-sarjaa, nauraen, sekoillen, tää tyttö on vaan niin paras! Lauantaille kuului myös hiusten värjäilyä, ja sen semmosta. Eilinen, eli sunnuntai, menikin koko päivä Tervakoskella, veljen + hänen perheensä luona. Oli tädin uuden rakkauden ristiäiset! Mutta tähän palaan myöhemmin paremmin. Viikonlopun aikana ei tullut pahemmin nukuttua, joten tänään onkin kivasti uni maistunut. 

Nyt kuitenkin otsikon mukaisesti muutama sananen ja kuvanen perjantaistani... Riina tuli meille aloittelemaan joskus yhdeksän aikaan, ja siitä suunnattiin kymmeneksi Mänttään, Morgan Kaneen. Oli melkein vuosi jo vierähtänytkin viime baareilu-kerrasta. Jemina liittyi kivasti seuraan jo heti alkuillasta. Ei sanat riitä kertoon, miten hauskaa meillä oli! Huhhuh mitä menoa. Hyvää juotavaa, huonoja tanssittajia, sopiva humala, hitosti naurua, ja laulua. Voivooi. Mä niin rakastan tälläisiä ystäviä, ei tullut kyllä tylsää sitten niin missään vaiheessa! Tälläinen ilta täytyy uusia taatusti useammin kuin kerran vuodessa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti