tiistai 1. lokakuuta 2013

262
Hey, how are you?

~
Enpäs olekaan hetkeen kertoillut taas kunnolla kuulumisia, jos vaikka nyt sitten olisi sen aika. Viikko vierähti äkkiä, ja tänään illalla luvassa taas maalauskurssia! Jeijjj. Sain vielä kaiken kukkuraksi houkuteltua rakkaan ystäväni Riinan mukaan. Luvassa siis paljon sekoilua. Mutta, niin. Palataan silti vielä edellisiin päiviin... edes hiukan...

Torstaina me oltiin Empun kanssa Tampereella kaupoilla. Hassunhauska päivä, ja ostin vaikka mitä. Mutta, mä nyt oon tunnetusti maailman huonoin ja saamattomin tekemään ostos-postauksia, joten jätän sen siis suosista väliin tälläkin kertaa. Löysin hiusväriä, turkoosin neuleen, alennuksesta kivan mustavalkoisen risti-kuviollisen huivin, puuterin, pari kynsilakkaa, meikinpoisto tuotteita, sekä kasan irtokarkkia. Shoppailusta puheenollen... Tein tunnukset Huutonet:iin ja sieltäkin bongaillut jo kaikkea kivaa. Kerron ehkä (en lupaa mtn) myöhemmin niistä lisää. 


~
Mä en ole jaksanut olla itse kameran takana ollenkaan... enkä meikata kuin kerran koko viikkona... Jos sitä tänään edes yhden kuvan nappaisi illalla maalauskurssilla, tai sitä ennen... Will see. 


~
Pihalla ei ole juurikaan uskaltanut olla (paitsi kahtena päivänä hetken), ellei ois halunnut muistuttaa uitettua koiraa... Sadetta ja jäätävää tuulta piisannut liiaksikin. Toissa yönä ainakin taas pakkasta ja hyi ny hitto... Ei talvi saa näin äkkiä tulla!! Mä haluan vielä paljon paljon paaaljon aurinkoisia syyspäiviä... Oottehan samaa mieltä?


~
Sitten pakenenkin aamukahvin kimppuun. 
Mukavaa tiistaita kaikille ihanille, ja vähemmän ihanille, pus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti