sunnuntai 22. syyskuuta 2013

259
Run away before you drown,
or the streets will beat you down
Fallen leaves, fallen leaves,
Fallen leaves on the ground


~
Eilinen oli syksyinen, ja siitä todellakin nautin. Harmikseni, aurinko ei kylläkään näyttäytynyt koko päivänä. Empun kanssa tosiaan ajanviettoa ja kuvien napsimista. Oli hurjan kivaa! Ja sain vaihteeksi uusia kuvia tännekin. Mä sanoin hyvästit violetille hiusvärille toissapäivänä, ja vedin tradikaalisti jälleen värinpoiston. Noh, yllättävän hyvä lopputulos (lukuunottamatta joitakin värjäytymiä, mitkä jäi). Todellakin vaaleat ovat nyt. Myös sen mustan osuuden värjäsin pois, joten se on tällä hetkellä ruskean oranssi... tai jtn? En mä oikein itsekään ota selvää, millaset nää kutrit on. Hoh. Totesin vaan taas kerran peiliin katsoessani, ettei tää blondi vaan ole mun juttu. Pthyi. Näytän niin paljon nuoremmalta, kiltimmältä, viattomalta... ihan kuin joku ''naapurin pikku tyttö''. Voi tsiisus. Seuraava hiusväri on vielä mysteeri, kun en mä tiedä mitä tahdon näille tehdä... Ideoita otan avosylin vastaan.

Mutta anyways, tässä nyt vähän kuvamateriaaliakin, ettei mene ihan turhan höpöttämiseksi koko touhu. Ehkä mulla on puhetta niin pirusti varastossa, kun Laura on ollut kohta koko viikon Italiassa, ja ei olla saatu hölistä puhelimitse nyt yhtään! Tää on ollut niin outoa, normaalisti kun puhumme vähintään kerran päivässä, ainakin sen tunnin. Onneksi kotiutuu hän huomenna. Miten voikin olla näin ikävä. Huomaa, että parasta ystävää tarvittais kyllä joka päivä. Murrrrh. Mutta niin, kuvia luvassa... Loppuun vielä yksi runo... Ja sitten tämä tyttö katoaa muuta duunailemaan.


~
Onko väliä, ketä rakastaa
Jos ihan toista kuitenkin haluaa?

Onko väliä, miksi rakastaa
Jos ei sen luokse voi mennä kuitenkaan?

Olenko kahden vaiheilla
Vai enkö vain rakkaudesta mitään tajua?

Tai ehkä sä olet vain se oikea

Tunne heittää mut huoneesta toiseen
Ja tuntuu, ettei tää kaipaus koskaan pois mee

Olenko onnellinen?
Olenko iloinen?
Sen kanssa toisen

Seiniltä kysellen, 
äänettömästi niille taas jutellen
Yksin havahdun tätä kaikkea miettien

Osaisinpa kertoa sen paremmin
Seinään sen sulle maalaisin

Kertoisin, 
kuinka polttavasti sun olla haluaisin

En vain kaiken sen jälkeen 
Uskoa voi kai enää ihmeisiin

~punkki

~
Vous revoir...
   

4 kommenttia:

 1. Voi ihana Henna <3 Tänään soitellaan <3

  VastaaPoista
 2. siulle sopii punaaset hiukset :) Ja jos pelkkä punanen ei kiinnosta ni värjää vaikka mustat alta tai mustia raitoja! Siun blogi on aivan ihana ja sie oot erittäin sulonen neito:3! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! :)<3 punaset tiiänkin sopivan, ne on vaan niin monesti ollu että.../: ja viimemmäks oli juurikin musta-punaaset... yksvärisiä punasia ei ookkaan ollut hetkeen. Mutta saas nähä. :)

   Poista