perjantai 30. elokuuta 2013

245
Sä oot mun päässä silti, vaik mä unohtaisin kaiken

~
Hipheei, kuulumisia aattelin kerrata pienesti tässä ja nyt. Tulin äskettäin hammaslääkäristä ja lösähdin tähän. Väsyttää, kuin pientä oravaa, taas. Varmaankin valvottu liikaa ja muutenkin ollut niin menossa koko ajan. Huomenna olis myös menoa, kauan odotetut ystäväni häät. Joten, tämän päivän haluan vain olla möllöttää. Seuraavaksi vois melkein mönkiä sänkyyn tölläämään jotain leffaa Netflixistä (on muuten superhyvä ja helppo tapa katsella sieltä sarjoja/leffoja, hankkikaa ihmeessä). Oon ihan koukuttunut Sons of Anarchy -sarjaan. Kolmas tuotantokausi jo menossa. Se on ihan loisto, älkää missatko!

~
Viimeksi mainitsin, että (sen samaisen ystäväni) polttarit lähestyy... Kyllä, oli ja meni. Ei ihan täysin suunnitelmien mukaan, mutta oli mulla ainakin tosi hauska päivä! Viinapäätäni vain ihmettelin moneenkin kertaan, ei meinaan noussut hattuun millään, vaikka join kuin mikäkin sieni... Ihme juttu. Kivaa oli, se on pääasia. Kuvamateriaalia olis vaikka ja kuinka, mutta Lauran pyynnöstä julkaisen vain nämä pari. Huomatkaa nuo meikkini, kihihihi. Oli hieman kiva hullutella, oikein luvan kanssa, kerrankin.


~
Mutta! Ensi kerralla sitten lisää, enemmän kuvia... esim. ihanasta alkavasta syksystä. Ai että. Nyt katoan. Valmistautumaan henkisesti huomiseen. Jotta kaason pestini selvitän kunnialla. 'Cause Laura needs me tomorrow, more than she even know! Bye and kisses...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti